Novi skandal u Zadruzi: Zorica i Jelena brojale, pa zatim vrijeđale Rome- ”Mnogo ih je, previše !”

Oni koji prate rijaliti Zadruga su sigurno primjetili da su takmičari tamo sve napetiji, pa je sasvim normalno da je sve iviše incidenata u rijalitiju, dok su neki od njih završili i fizičkim obračunima i povredama.

Tako je novi skandal potresao Zadrugu, a glavne uloge u njemu imaju Jelena Golubović i Zorica Marković koje su u jednome trenutku počela vrijeđati pripadnike romske manjine, koji sa njima učestvuju u rijalitiju. Komentar njih dvije da ima previše Roma u rijalitiju, i da im pomalo i smeta njihovo prisustvo.

Po pravilima produkcije Zadruge, ovakva vrsta ponašanja je nedopustiva, i za to su predviđene i određene kazne, a jedna od njih je i direktna diskvalifikacija.

Vjeruje se da su i pjevačica i rediteljka svjesne toga, posebno jer im ovo nije prvo učešće u rijalitijima, i da znakovi mržnje na rasnoj, nacionalnoj, vjerskoj i svakoj drugoj osnovi su strogo kažnjivi.

Međutim, iako su obje svjesne toga ipak im nisu smetale ni kamere ni mikrofoni u izražavanju svojih mišljenja. Pa je njihova konverzacija tekla na ovaj način

“Brojala sam Cigane za stolom. Previše ih je”, rekla je Markovićeva, a Jelena se spremno nadovezala na njene riječi.

“I ja. Počela sam da brojim. Premnogo ih je. Evo i danas za stolom sam brojala. Stvarno mnogo. Zamalo da mi izleti i da kažem ‘Cigani’ pred svima. To sam rekla i kod kuće mami. Kad sam brojala, meni nije bilo dobro. Prvo preko televizije i onda sad kad sam došla”, Bio je Jelenin komentar na Zoričinu opasku.

Zatim je Zorica dala prijedlog Jeleni da premjesti svoj krevet da ne bi bila blizu Roma, na šta je Jelena odgovorila još brutalnije, rekavši da nema gdje da premjesti, jer će je na drugoj strani dočekati riječi tipa ”kužiš” i ”zrak”, i da se pojedini i ne trude da pričaju srpski, a još je dodala da kojim slučajem ona učestvuje kod njih na rijalitiju sigurno joj ne bi bilo dozvoljeno da priča srpski, aludirajući naravno na takmičare koji dolaze iz Hrvatske.

Produkcija se još nije oglasila povodom ovoga skandala, ali se pretpostavlja da će i Zorica, a i Jelena biti kažnjene ili novčano, ili nominacijom, a moguća je i direktna diskvalifikacija.

 

Comments are closed.