Novi dečko Emine Jahović ne zna šta će sa parama, a sada su objavljene i neke nove fotografije: Novac, jahte, helikopteri, to je njegovo okruženje (FOTO)

Već nekoliko sedmica mediji Balkana i Turske pišu o novome izabraniku poznate pjevačice Emine Jahović.

Nakon što se mjesecima pisalo o njenom razvodu od Mustafe Sandala, kao i njenom velikom depresijom nakon razvoda koja je uticala i na njeno zdravstveno stanje pa su mnogi mislili da je Emina na samoj ivici anoreksije, izgleda da je Emina odlučila da ipak okrene list i da krene dalje, zaboravivši Sandala, a okrenuvši se novoj ljubavi.

Novi dečko Emine Jahović se zove Sadetin Saran i on iza sebe već ima dva neuspješna braka. Rođen je u Americi, 1964. godine gdje je završio mašinstvo, a također ima i tri brata.

Saran je bogataš koji posjeduje jahte, helikoptere, nekoliko kompanija, a ovih dana su se pojavile i mnoge fotografije, kako njegove, tako i zajedničke fotografije njega i Emine na kojima je jasno vidljivo kakvo bogatstvo posjeduje Saran i kakav život vodi.

Saran je poznat i po tome da je jedno vrijeme bio na dužnosti sportskog direktora turskog fudbalskog giganta Fenerbahčea, ali se nije dugo zadržao na toj poziciji jer su ga više privlačile neke druge stvari i poslovi, a ovo su još neki podaci iz njegove biografije.

Studije je završio u Americi. Jedno vrijeme je radio u vladi Turske, u ministarstvu kulture, da bi poslije toga osnovao Saran Group i postao predstavnik mnogih svjetskih brendova za Tursku i još neke zemlje Europe i Azije. Ovih se dana priča da će svoje carstvo pokušati da proširi i na Balkan, a daće mu lično Emina pokušati pomoći u tome, svojim imenom i statusom koji posjeduje na Balkanu

Bio je dva puta u braku, a ima i kćer Lal, koja mnogo podsjeća izgledom na Eminu Jahović

Comments are closed.