Novak i Jelena se uživo javili svojim fanovima na društvenim mrežama i to iz kreveta: Dodirivali su se ispod jorgana, a onda je u jednome trenutku nastao haos (FOTO)

0

Novak i Jelena Đoković su odlučili da se počaste zasluženim odmorom nakon Novakove pobjede u Australiji i nakon što je Novak odlučio da će mu čitav februar mjesec proći bez turnira. Trenutno se nalaze na zimovanju, a jednu večer nakon što su uspavali klince odlučili da se jave svojim fanovima, i to ni manje ni više nego iz kreveta.

Oni su se lajv uključili na Instagramu i fanovima potpuno odgovarali na neka njihova pitanja, a Novak je prvo počeo da priča o svome omiljenom sporu- skijanju.

Oglasi - Advertisement

Pa je tak svima rekao da je veoma srećan što je trenutno na planini sa svojim roditeljima, sa Jelenom i djecom i da mu je već dugo bila želja da na skijaškoj stazi bude sa ljudima koje najviše voli i da malo oživi neke stvari iz prošlosti. Priznao je da je skijanje njegova strast i da ga to na neki način povezuje sa prirodom, kao i Jelenu. Rekao je da je tenis sport broj jedan za njega, ali osjećaj koji ima kada je na skijama je osjećaj broj jedan za njega.

Pohvalio je ii svoju suprugu koja nije odustajala od skija ni poslije nekoliko padova, mada je u svakome momentu to mogla da uradi, i mada je imala i pad koji je prouzrokovao veliki strah u njoj i na taj način još jednom dokazala veliku životnu lekciju da poslije svakoga pada prvo što treba uraditi je ustati i pokušati ponovo.

Jeleni je bilo veoma drago na ove Novakove riječi ali je priznala da je na kraju ipak odustala nakon nekoliko padova i pokušaja, mada će opet pokušavati, a samo joj je za taj dan bilo previše bolnih padova na skijama. Drago joj je i što sa Novakom može da prča baš o svemu i da dosta često njihovi razgovora zadru i u neke dubokoumne filozofske razgovore što nju posebno ispunjava i čini sretnom.

Novak je u jednome trenutku malo i posramio Jelenu kada je fanovima rekao kako ga je Jelena svo vrijeme šutirala ispod jorgana jer je imala veliku tremu od ovoga lajv javljanja, mada su na kraju oboje zadovoljni kako je sve ispalo i da se nadaju da je i njihovim fanovima bilo barem malo zabavno kao što je bilo njima dvoma.

 

 

Leave A Reply