Nova drama trese Britaniju: U javnosti se pojavili novi detalji vezani uz Meghan Markle koji bi mogli sve promjeniti u kraljevskoj porodici

Predbračni ugovor nije ništa neobično, posebno kod slavnih i bogatih ljudi, a posebno ako samo jedna strana je prije braka stekla milione, pa želi tim ugovorom da koliko- toliko zaštiti svoji imetak u slučaju razvoda..

Međutim, nova britanska vojvotkinja Meghan Markle je kod svoga prvog braka sa Trevorom Engelsonom išla i malo dalje kod ugovora , pa je napravila ”ugovor o trudnoći”, a time je, kako misle mediji, željela da osigura da njeno dijete ne oskudjeva u bilo čemu i da uživa u svim luksuzima koje je Meghan smatrala da su potrebni.

Ovaj detalj je otrio navodno bliski prijatelj Meghan Markle, koji je rekao da je tada Meghan gradila svoju glumačku karijeru, pa je bila pomalo i zabrinuta zbog posljedica eventualne trudnoće , pa je od bivšeg muža ugovorom tražila da u slučaju trudnoće i poslije porođaja za nju plača ličnog trenera i nutricionistu, kako bi čim prije vratila figuru koja prolazi u Holivudu. Ugovorom je bila uključena i dadilja koja bi pomagala Meghan oko bebe.

Razlog ovakvome ugovoru, po izvoru je , da je Meghan, poznavajući svoje porodično stablo, znala da je sklona debljanju, a kada se god malo udeblja to se prvo manifestira na licu, pa je iz toga razloga željela da se osigura da bude vrlo brzo spremna da opet stane pred kamere.

Inače, nakon svega, Meghan se zbog titule vojvotkinje i ljubavi prema princu Harryju odrekla svoje karijere, ali  mediji spekulišu da Meghan i danas ima neke posebne zahtjeve, a s obzirom da je ona sada dio kraljevske porodice, ne mora se plašiti da će njenom djetetu faliti bilo šta.

Comments are closed.