Nova Diva je rođena i dolazi iz Zenice: Čak je i najstrožija članica žirija ostala bez riječi- Mlada Bosanka svojim pjevanjem zadivila sve (VIDEO)

Oni koji imaju mogućnosti da gledaju hrvatski Supertalent na Novoj TV, svakako su vidjeli da je zvijezda pete epizode nove sezone bila mlada, 19- godišnja Adna Šestić iz Zenice, BiH koje je kompletan žiri ostavila bez daha i bez riječi svojom pjevačkom izvedbom poznate pjesme Josipe Lisac” O jednoj mladosti”.

Izvedba je bila tako fantastična da je Adna automatski dobila zlatno dugme od člana žirija, glumca Janka Popovića Volarića, pa se tako ova mlada i talentovana Bosanka plasirala direktno u polufinale ovog talent showa.

Veoma je nesvjesno ušetala jedna mala diva koja i ne zna da je to – diva! Jedna mala diva koja je uspjela da spoji sevdah, soul, jazz i unijeti sebe jednim dijelom. Ja sam veoma sretna da nam je u Supetalent došla ova Adna, su riječi članice Žirija Marine Tomčić koja inače važi za najstrožu članicu žirija posebno za one takmičare koji učestvuju sa svojim pjevačkim talentima.

Na to se nadovezao i Janko Popović koji je priznao da ga je Adna prvo kupila svojom simpatičnošću, a zatim i svojim nastupom, posebno jer je pjesmi dala nešto samo njeno i u glasovnom i u svakom emotivnom smislu. Janku se svidjela i Adnina skromnost, pa je čak i javno rekao pred svima da je Adna sigurna pobjednica ove sezone, barem što se njega tiče, što je publika pozdravila gromoglasnim aplauzom.

Fantastični nastup Adne Šestić možete vidjeti na ovome video snimku, a posebno obratite pažnju na komentare žirija tokom Adninog pjevanja, kao i reakcije publike, koja je svakom svojom porom naprosto uživala u maestralnom pjevanju mlade Bosanke Adne Šestić.:

 

Comments are closed.