Nju niko nije htio da pozove na maturalnu zabavu: A onda je jednoga dana u razredu, preko razglasa, čula glas koji ju je ostavio bez teksta (VIDEO)

Maturska večer je za mnoge tinejdžere možda i najvažnija večer u cijelom njihovom školovanju, jer sa tom večeri završavaju sa jednom fazom života, onom tinejdžerskom i prelaze u studentsku, mnogo ozbiljniju fazu, kada padaju najteže i najvažnije životne odluke

Zato je mnogima veoma važno da budu prisutni na maturskoj večeri i na zabavi, i na plesu, pa samim time je svakome i veoma važno da imaju pratnju za tu noć.

Priča koju u ovome tekstu dijelimo sa vama govori o djevojci koja se zove Kejti Kalcenberg i koja je učenica Stilvoter škole u Oklahomi, ali svi njeni drugovi iz razreda znaju da je ona jedan od najvećih fanova holivudske zvijezde i bivšeg kečera Dvejna ”The Rock” Džonsona.

Kejti toliko obožava ovoga glumca da zna sve njegove replike iz filmova u kojima je igrao, te je njegov vjerni pratilac na društvenim mrežama i obavezno čita i gleda sve njegove postove i objave.

Ona se na kraju usudila da pošalje pismo svome idolu u kojem ga je zamolila da joj bude pratnja na maturskoj noći, ali da će razumijeti i ako nije u mogućnosti da to napravi jer joj je jasno da je prebukiran sa svojim obavezama.

I tako, jedan dan dok je Kejti sjedila u svojoj učionici sa ostalim kolegama, na zvučnicima je krenulo jedno veoma neobično obavještenje. Nije se tu radilo o uobičajenim informacijama koje obično idu preko razglasa, a glas koji se čuo preko zvučnika Kejti je odmah prepoznala.

To je bio niko drugi nego The Rock koji je potajno došao u školu i snimio jednu poruku za Kejti u kojoj joj je rekao kako zbog obaveza ne može da joj bude pratnja na maturi, ali da ipak ima jedno veliko iznenađenje za nju kao za svoju posebnu prijateljicu

Na videu vidite cijelu ovu situaciju i kako se pojedine zvijezde sa poštovanjem ophode sa svojim fanovima:

 

 

Comments are closed.