Nju i niste imali prilke vidjeti jer je Hari godinama krije: Ovako izgleda supruga poznatog pjevača Harija Varešanovića koja ne voli ni jednu njegovu pjesmu (FOTO)

Hajrudin Hari Varešanović uz Dinu Merlina sigurno spada u najpoznatije i najpopularnije pjevače iz BiH, ali unatoč veoma dugoj i bogatoj karijeri o njegovom privatnom životu se zaista veoma malo zna,

Oglasi - Advertisement

Pa tako većina njegovih fanova sigurno malo toga zna o njegovom braku, kao i kako izgleda Harijeva supruga, a domaća javnost je konačno dobila priliku da upozna i gospođu Varešanović, dok je sjedila u publici na koncertu svoga muža. Njegova supruga Jasminka mu je pružala podršku iz prvoga reda, pa se nikako nije mogla sakriti od raznih foto reportera.

Stvarno su rijetke situacije kada se Hari javno pokaže u društvu svoje ljepše polovine, ali ovoga puta Jasminka Istuk nije nikako mogla da izbjegne pažnju novinara i fotografa koji su se baš trudili da joj izmame osmijeh kojim je i osvojila popularnog pjevača.

U nekim svojim prijašnjim razgovorima sa novinarima Hari je rekao kako je davno prestao da se plaši kritika svoje supruge, kada je njegova muzika u pitanju,  mada su njeni komentari najčešće veoma oštri i prilično grozni. Priznao je da se Jasmini najčešće ne sviđa ono što radi, ali da se za sve ove godine i navikao na to.

Inače, tokom cijele svoje karijere Hari je bio poznat kao veliki šarmer i zavodnik na estradi. Hari inače ima dvoje djece, sina Damira i kćerku Nađu, iz svoga prvog braka sa Aidom. Taj se brak raspao kada se saznalo da Hari ima vanbračnog sina Maka, da bi u brak sa Jasminkom ušao nakon duže veze, a vjenčali su se prije osam godina.

 

Comments are closed.