Nju do sada sigurno niste vidjeli: Ovo je Kemišova kćerka iz prvog braka (FOTO)

Vjerojatno ovo mnogi nisu znali, ali Miroljub Aranđelović Kemiš, poznati muzičar, harmonikaš i producent, a ujedno i suprug Zorice Brunclik, pored kćerke Zlate koju je dobio u braku sa Zoricom ima i kćerku iz svoga prvog braka koja se zove Jelena i koja živi u Njemačkoj. Kamiš je prije braka sa Vesnom Zmijanac bio u braku za izvjesnom Dragicom sa kojom je i dobio Jelenu i svoju prvu nasljednicu.

Kako neki mediji prenose, Kemiš i Dragica su se upoznali, sada već davne 1979. godine u Frankfurtu. Zaljubili su se i vjenčali, a brak im je trajao oko godinu dana kada su odlučili da se rastanu. U tih godinu dana braka su dobili kćerku jelenu, a Kemiš je čak i prisustvovao porođaju. Njihova veza je pukla kada se Kemiš vratio u Srbiju na odsluženje vojnog roka, barem tako tvrde neki od izvora.

Nakon razvoda, Jelena je ostala da živi sa majkom, a i dan danas je u Njemačkoj i kako navode izvori, održava kontakte sa ocem i cijelom porodicom.

Sam Kemiš je za novinare rekao kako je Jelena plod jedne ljubavi. Potvrdio je da njegova prva kćerka živi u Njemačkoj i da su njih dvoje u odličnim odnosima. Jelena radi u jednoj poznatoj avio – kompaniji, a i sa Dragicom, Jeleninom majkom su i on i Zorica u odličnim odnosima.

Novinarima je Kemiš rekao da na njihovu žalost u njihovim životima nema ničega šokantnog i da su svi sretni i zadovoljni svojim životima. Prije nekog vremena je dobio unuku Luanu i kćerka mu sa zetom dosta često dođe u Srbiju i onda uživaju u porodičnom okruženju.

Na sve to se nadovezala i Zorica koja je rekla da je Jelena uvijek dobro došla kod njih jer je to i njen dom i da ni ona, a ni Kemiš nikada nisu dijelili ili odvajali djecu. Budući da Jelena živi i radi u Njemačkoj, ne mogu se često posjećivati, ali paze na važne datume i na rođendane.

 

Comments are closed.