Njima ne treba luksuz, već ljubav i toplina: Novak je najbolji teniser svijeta, a ovako izgleda njegov i Jelenin dom u Monte Karlu (FOTO)

Iako nije uspio da pobjedi u finalu Mastersa u Parizu, Novak Đoković je i ovim turnirom pokazao da je jedan od najboljih igrača tenisa u istoriji ovoga sporta, a i dokazao je da je zasluženo, opet, zasjeo na prvo mjesto svjetske rang liste tenisera.

Oglasi - Advertisement

Osim što je veliki igrač, Novak je na milion načina pokazao i da je veliki  čovjek, a posebnost velikih ljudi je uvijek bila njihova skromnost. Da je to tako i kod Novaka dokaz je i njihovo mjesto gdje žive, a koje odiše ljubavlju i skromnošću.

Tako i njihov dom u Monte Karlu, u kojem žive sa svojom djecom je opremljen na način koji ni u jednom momentu ne odaje da se radi o stanu prvoga tenisera svijeta koji na svome računu ima milione dolara i eura.

Očito je da Jelena i Novak, sa svojom djecom uživaju u sasvim malim stvarima, običnim, poput čitanja i gledanja televizije, kao i igranja sa svojom djecom. U stanu je i posebno opremljeni kutak za njihovu djecu, a koji je na oku roditeljima, tako da uvijek mogu vidjeti šta rade i kako se djeca ponašaju.

Fotografije baš odišu ljubavlju i srećom, i zaista, vjerujemo, da su mnogi očekivali veći luksuz, a ne ovako lijep i topao dom.

Inače, Nole je svojim rezultatom u Parizu ponovo postao broj jedan na svjetskoj rang listi  tenisera, a to je , nakon par godina krize i zaista loših rezultata nešto što je malo ko očekivao da je Nole kadar učiniti, pa je samim time i njegov uspjeh mnogo veći.

 

 

Comments are closed.