Njihova ljubavna priča je još uvijek pod velikim velom tajne: Bila je sa glumcem kada se zaljubila u njega- Jelisaveta i Teo su već dvije godine u romansi, a sada su doživjeli najveću sreću u svojim životima (FOTO)

Poznata glumica Jelisaveta Orašanin i najbolji srpsko košarkaš Miloš Teodosić su postali roditelji male djevojčice Petre, i to kako mediji su izračunali, tačno dvije godine i dva mjeseca nakon što je započela njihova ljubavna priča, a koja je u javnosti odjeknula kao veliko iznenađenje za sve.

Njih dvoje su se preko zajedničkih prijatelja upoznali 2016. godine, dok je Miloš još igrao u Moskvi,  a Jelisaveta je živjela i radila u Moskvi i taman se bila nanovo pomirila sa svojim kolegom Vukom Kostićem sa kojim je bila u vezi.

Mada su pokušali sve to da sakriju od medija ipak je njihova veza otkrivena, pa se zna da su svoju romansu započeli samo 4 mjeseca nakon upoznavanja, u proljeće 2017 godine, a svadba ,tj. vjenčanje je zakazano već za juni iste godine, tako da se slobodno može reći da je kod njih dvoje sve išlo ludom brzinom. Raskošno vjenčanje je organizovano u Beogradu, a gosti su im bili mnoge javne i poznate ličnosti.

Nakon vjenčanja ovaj par se zbog Miloševe karijere odselio u Ameriku, jer je Miloš počeo da igra za L.A. Kliperse. Prvo je otišao Miloš da bi mu se par mjeseci kasnije pridružila i Jelisaveta dok je završila sve obaveze koje je imala, prema nekim poslovima, serijama i predstavama.

Nekako, malo prije njihove prve godišnjice braka, par je kumovao i svadbi Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović, i tada su i proveli neko vrijeme u Srbiji, mada su izbjegavali da se pojavljuju u javnosti, a za medije su zaista vrlo rijetko govorili o svojoj ljubavi i nisu željeli da pričaju o detaljima iz njihovog privatnog života.

Krajem prošle godine je odjeknula vijest da je Jelisavete već neko vrijeme u drugom stanju, a čitavu trudnoću je provela u Americi gdje se prije par dana i porodila i donijela na svijet malu djevojčicu kojoj su dali ime Petra

 

Comments are closed.