Njihova ljubav je pravi roman: Nakno 70 godina život ih je opet spojio, svoju su ljubav krunisali i brakom, a sada se Nada i Nikola vole u stračkom domu (FOTO)

0

Život nekada zaista zna da bude pravi roman, a kada bi se pisalo o ovim dvoma ljudima, onda bi njihov život bio roman u nekoliko tomova. Nikola mi Nada Vitković su penzioneri koji su prije nekog vremena obilježili 7 decenija poznanstva, a ovo su razlozi zašto oboje vjeruje u pravu ljubav.

Oni su čisti dokaz da ljubav ne poznaje godine, a to potvrđuje njihova priča iz Doma za stare koji se nalazi na Voždovcu.

Oglasi - Advertisement

Njih dvoje imaju sada zajedničku sobicu u tom domu, koja je njihov mali raj i mada su im se putevi decenijama razilazili, prije nekog vremena su se ponovo ukrstili. A sve je kod njih počelo prije 70 godina.

Nikola je kao mlad imao motor kojeg je vozio kod svoga druga, koji je znao opravljati motore, a koji je bio Nadin komšija. I tako su pali i prvi pogledi i privlačnost.

Nada opet kaže da joj je nego rekao daće se nakon toliko godina udati za Nikolu da mu ne bi povjerovala, jer Nikola danas ima devedeset godina, a Nada je devet godina mlađa.

Nikola je priznao da je kao mladić znao sa Nadom da malo popriča preko ograde, ali da nije išao dalje zbog njenih roditelja.

Onda su na neko vrijeme izgubili jedno drugo iz vida, i nisu se vidjeli tridesetak godina, da bi do ponovnog susreta došlo tako što su počeli da rade u istoj firmi.

Oboje su priznali da kod novoga susreta nije došlo de nekih simpatija ili ljubavi, jer je svako od njih dvoje već bio u braku, već da je neka prisnost nastala kada su počeli i problemi u njihovim brakovima. Jednostavno su se našli jedno drugome u muci i nevolji, mnogo su razgovarali i prisnost se jednostavno stvorila

Danas su oboje sigurni da su oni jedno drugome srodne duše, pa su se i vjenčali na samome pragu penzije, a li priznaju i da je vrijedilo čekati da bi bili zajedno.

Oboje vole da izlaze i da se druže. Proslavljaju normalno godišnjice i rođendane, a oboje vole da putuju, pa im je u planu, samo da prođe zima da sa prvim proljećnim danima odu malo do Moskve koju bi oboje željeli da vide.

 

 

 

Leave A Reply