Njih su mnogi prozvali da su najljepši par sa Balkana: Ona je Hercegovka, a on je Srbin i osvojili su cijeli Instagram svojom posebnošću (FOTO)

Njih sa svih strana zovu najljepšim parom Balkana, a za to postoje mnogi razlozi.

On je Srbin, a ona je Hercegovka i veoma su aktivni na društvenim mrežama, posebno na Instagramu gdje u neku ruku i dominiraju sa svim svojim objavama.

Oglasi - Advertisement

Ona je prelijepa Hercegovka koja se bavi modelingom, Zove se Božena, a sa svojim mužem Igorom ima i dvoje djece, tj. dva sina.

Jedan su od parova koji mnogo drži do društvenih mreža na kojima su veoma aktivni i popularni, a posebno su aktivni sa svojim objavama na Instagramu.

Božena radi za jednu poznatu modnu agenciju u Njemačkoj, konkretno u Minhenu a na Instagramu je prati više od 160 hiljada ljudi. Njen muž Igor je veliki ljubitelj skupocjenih automobila, pa svako malo objavi po neku fotografiju na društvenim mrežama sa vozilima koje posjeduje, a dosta često njih dvoje , zajedno, objavljuju svoje fotografije sa raznih putovanja i egzotičnih destinacija koje su posjetili.

Kako neki mediji navode, njih dnevno prati više od 10.000 ljudi, a ako ste i vi zainteresovani da ih pratite tražite ih pod profilom koji se zove ”lutak”. Razlog za taj ”nick name” profila je taj da je Igor na samome početku njihove veze tako počeo da zove Boženu i taj nadimak je ostao do dana današnjeg.

Božena je prava ovisnica o šopingu i ne štedi pare kada je u pitanju brendirana roba, posebno kada su Celin i Harmes torbe u pitanju, kao i sve od Dolce Gabbane. I Igor isto prati modu, ali je u tom pogledu manje zahtjevan nego njegova supruga, koja ima toliko robe, kako prenose pojedini mediji, da bi svaka žena na svijetu poželjela da ukrade njen garderober u trenu.

 

 

Comments are closed.