Njih sigurno nikada niste vidjeli, niti bi ih prepoznali: Ovako izgledaju Cecini roditelji (FOTO)

Ceca Ražnatović važi za jednu od najvećih zvijezda Balkana, i malo je toga a da se o njoj ne zna, ili da se vrlo brzo ne sazna. Ceca je decenijama gradila svoju karijeru koja se danas sa sigurnošću može nazvati kao jedna od najvećih ikada, na ovim prostorima. Iako se za njenu karijeru vežu mnoge prljavštine, afere skandali, povezivanje sa kriminalnim krugovima, pa je čak i njen pokojni muž Arkan bio osumnjičenik za ratne zločine, ipak to nije previše uticalo na cijelu njenu karijeru, posebno u Srbiji gdje nosi status Dive i srpske majke, a i u regiji joj je popularnost velika.

Ceca iz braka sa Arkanom ima dvoje djece, kćerku Anastaziju koja je već krenula majčinim stopama, pa je već snimila neke pjesme i spotove i napravila dobre uspjehe na svojim samim počecima, i sina Veljka, koji je više na oca i glumi žestokog momka, bavi se borilačkim sportovima i forsira da se predstavlja kao veliki srpski nacionalista i poštovalac djela svoga oca, što vodi na iste staze kojima je hodio njegov otac, tako da bi i kraj mogao biti sličan.

Ovih dana je Ceca doživjela i napad na svoju vilu u kojoj je i bila, kada su još nepoznati počinioci sa dva vozila pokušali da probiju kapiju Cecine vile, ali nisu uspjeli u toj namjeri, pa se s pravom postavlja pitanje, kakvi li su sada repovi iz prošlosti došli na naplatu.

Kako već napisasmo, o Ceci se više – manje sve zna, ali se o njenim roditeljima zna sasvim malo, a i oni sami ne vole da se medijski eksponiraju niti da se pojavljuju u javnosti ako nema prijeke potrebe

Ovako naime izgledaju Cecini roditelji.

Comments are closed.