Njih dvoje važe za najskladniji par na estradi, a mnoge je iznenadilo šta sve Ognjen Amidžić zamjera svojoj supruzi Danijeli (VIDEO)

Jedan od najpopularnijih voditelja u regiji je svakako voditelj sa Pink televizije Ognjen Amidžić koji je ovih dana malo progovorio o svome braku sa manekenkom Danijelom Dimitrovskom, te je javno iznio neke detalje koje će veoma biti interesantni za njegove fanove.

Ognjen i Danijela kako su zajedno važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni Balkana i Srbije, ali kao i svako drugi odnos i u njihovom ima i sukoba, svađa, ali i lijepih mirenja i razumijevanja

Za svoju suprugu Ognjen kaže da je veoma specifična i da ima veoma čvrste i jasne stavove i to za mnoge teme. U mnogim stvarima Ognjen se slaže sa svojom ženom 100% a priznaje da dosta često i pričaju o svemu. Ognjen se posebno slaže sa Danijelom kada su u pitanju neki tradicionalni stavovi, kao na primjer tradicionalno vaspitavanje djevce i slično, a voli kod nje i što je veoma otvorena, i ema ništa da se radi iza leđa.

Mada , priznao je Ognjen da neke stvari i zamjera svojoj Danijeli, jer za njegov ukus u nekim stavovima je previše tvrda i nema niti malo fleksibilnosti, a da je nekako najtvrđa prema sebi samoj, pa joj on za često ređi da neke stvari mogu i mekše, ne moraju ići baš tako tvrdo.

Ognjen je priznao da na njegovu sreću on nije ”loš policajac” u porodici kada je u pitanju njihov odnos sa sinom Matejom, i da je on ona mekša strana i dobri tata, dok je Danijela dosljedna u svojim stavovima i ne odstupa ni za milimetar, a takva je i kod svake druge stvari kojoj je posvećena.

Više detalja ćete saznati u ovome videu:

 

Comments are closed.