Njih dvoje su više od 30 godina zajedno: Supruga Mile Đukanovića je fatalna plavuša, a po onome kako ona govori za svoga muža, izgleda da ga voli kao Boga (FOTO)

0

Kada ste javna ličnost, bilo da ste estradna zvijezda, neka druga vrsta umjetnika ili čak i političar, onda je sasvim normalno, naravno spram popularnosti pojedinca , da se javnost voli interesovati za vaš privatni i ljubavni život,, kao i za živote vaših partnera ili članova porodice.

Žena predsjednika Crne Gore, Mile Đukanovića nije baš pretjerano sklona eksponiranju u javnosti, a po mnogima, posebno po ljudima iz medija, to je velika šteta jer Lidija Đukanović, djevojačko Kuč izgleda više nego dobro.

Oglasi - Advertisement

U Crnoj Gori je, kako mnogi mediji prenose, trenutno u toku afera oko biznismena Duška Kneževića, koji je u nekim svojim izjavama tvrdio da je finansijski pomagao Mila Đukanovića.

Posljedice ovakvih optužbi mogu da dovedu u pitanje mnoga finansiranja, kao i njihovu zakonitost, a ujedno i dodatno problematizuju legitimitet parlamentarnih izbora koji su održani 2016. godine.

Po prvi puta je Đukanoviću zbog ove afere vlast ozbiljno poljuljana, ali barem mu na ljubavnom planu cvjetaju ruže

Mada svi znaju ko je prva dama Crne Gore, ipak se sa pravom postavlja pitanje i ko je ona jer se tako malo zna o njoj.

O Lidiji Kuč se zaista malo toga zna, ali ono što je poznato da je ona sa Milom više od 30 godina zajedno, a kako piše u biografiji predsjednika Crne Gore, košarka je glavni krivac za srednjoškolsku ljubav na prvi pogled, jer se Mili do ušiju zaljubio u košarkašicu Budućnosti Lidiju, koja se djevojački preziva Kuč

Nakon osam godina zabavljanja njih su dvoje stupili u brak, prije nego li je Milo i krenu sa svojom političkom karijerom.

Njih dvoje zajedno imaju i sina Blaža, a Lidija je znala svojevremeno govoriti da ona nije zaljubljena u svoga muža jer je on visoki politčki funkcioner, već zato jer je svaki dan bez njega za nju izgubljen.

Lidija je inače po zanimanju bankarka

 

 

Leave A Reply