Nišlija i otac troje djece slučajno našao torbicu punu novca: Nikada nisam vidio toliko novca i oblio me hladan znoj- Zatim mu se desilo nešto što nikada ne bi očekivao (FOTO)

Nekada nas pojedine ljudske priče, posebno ako su iz naših krajeva, posebno obraduju jer na osnovu tih priča uvidima da u našim ljudima još uvijek ima sasvim dovoljno ljubavi i poštenja tako da se ovaj svijet zaista, uz malo truda može napraviti veoma lijepim mjestom za život.

Muškarac koji se zove Aleksandar Miladinović i koji je inače radnik niške Elektrodistribucije, ovih je dana došao u situaciju da je izbezumljenoj ženi vratio torbicu koju je izgubila a u kojoj je bila velika svota novca.

kako je is am rekao medijima, taj dan kada se sve dogodilo izašao je na svoju pauzu, te je krenuo do svojih kola da nešto ostavi u njih, a na kolima koja su stajala u blizini njegovih, na obližnjem parkingu je primjetio torbicu, crnu, i nije bilo nikoga oko kola niti na parkiralištu.

Kako je rekao, uzeo je torbicu i pogledao u nju, a u torbici je bilo nekoliko velikih svežnjeva novca, eura, sve u apoenima od po 500 eura. Priznao je Aleksandar kada je vidio toliki novac da ga je odmah oblio hladan znoj, ali da je odmah osjetio i neku nelagodu i neprijatnost, jer toliko para na jednome mjestu nikada nije vidio u svome životu. Nije siguran, ali misli da je u torbici bilo najmanje 50 hiljada eura.

Kada je došao kući, ubrzo mu je zazvonio telefon, a sa druge strane ga je neki ženski glas preklinjao da joj vrati novac. On joj je objasnio gdje se nalazi, i za samo nekoliko minuta ta žena je bila kod njega.

dam ga je počela grliti i ljubiti i objasnila mu da je to novac od nekog nasljedstva koji treba da se dijeli na nekoliko dijelova, i da se radi o nekom prodanom stanu ili kući, nije ni on bio siguran. Rekla mu je ta žena da joj je Aleksandar spasio život, prebrojala je novac , još jednom se zahvalila i samo se okrenula i otišla, bez da je i pomislila da ga nagradi za pošteni pronalazak i za vraćanje novca.

Sam Aleksandar je rekao da bi mu taj novac svakako dobro došao jer ima troje djece, ali baš zbog njih nije mogao da zadrži tuđe, posebno jer je bilo moguće da nekome taj novac treba za lijeka ili za operacije. A što se nagrade tiče, Aleksandar računa da će neko odozgo znati da nagradi ovo njegovo dobro djelo.

 

 

 

Comments are closed.