Nina Badrić Prošetala gradom u prelijepoj haljini i plijenila pažnju svih: Međutim svi su samo gledali u donji dio haljine i to sa razlogom (FOTO)

Nina Badrić zasigurno spada među najbolje pjevačice koje dolaze iz Hrvatske, a njene glasovne mogućnosti je stavljaju među najbolje vokale regije.

Iako nije neko ko voli da mješa svoj privatni život sa profesionalnim, ipak se tu i tamo znalo dosta pisati o Nini i njenim ljubavima, propalom braku, novim i starim dečkima.

Oglasi - Advertisement

Nina je na takve stvari najčešće odgovara ćutnjom, tek rijetko komentirajući da pravu istinu ipak samo zna ona i ljudi sa kojima ona jeste u tim  trenucima.

Ovih dana započinji u velik TV šou, na RTL Hrvatske, ”Hrvatska zvijezda” gdje će Nina biti jedan od članova žirija zajedno za Petrom Grašom, Tončijem Huljićem i Jacqueom Houdekom, tako da će se sljedećih mjeseci najviše posvetiti tome poslu pored redovnih svojih nastupa i snimanja novih pjesama.

Ovih je dana, baš tokom snimanja ove emisije Nina obradovala mnoge svoje fanove fotografijom koju je objavila na Instagramu.

Nina je naime na toj fotografiji pozirala u prelijepoj svjetlucavoj haljini u kojoj je izgledala kao princeza iz bajke.

Ovu raskošnu dugu haljinu, sa dubokim V izrezom, sa volanima na rukama i visokim prorezom na nogama potpisuje dizajnerica Aleksandra Dojčinović, a Nina je na sve to dodala zlatni remen u struku i sive sandale, sa visokom petom. Ovim je stajlingom Nina samo potvrdila da zasluženo se smatra jednom od najljepših pjevačica sa Balkana.

Nina je i jedna od onih osoba koje ne vole da eksponiraju svoje članove porodice u javnosti i ne želi da se mediji miješaju u njihove živote, ali je ipak ovih dana se pojavilo nekoliko fotografija Nine sa svojom sestrom Sunčicom, koja je isto ljepotica kao i Nina, a postoje i neke sličnosti između njih dvije.

 

 

Comments are closed.