Nina Badrić je 6 godina bila u braku sa milionerom: 20 godina je trajala njihova ljubav, a onda je tikva pukla zbog samo jednog razloga (FOTO)

0

Kada je regionalna estrada u pitanju onda hrvatska pjevačica Nina Badrić spada u red najboljih vokala u regiji,, a njena popularnost koliko je velika u samoj Hrvatskoj, isto je tako velika i u Srbiji, Bosni i Hercegovini, ali i u Sloveniji, Crnoj Gori i Makedoniji.

Kada je ljubav u pitanju, Ninu su često povezivali sa mnogim muškarcima, ali je opšti dojam da Nina baš i nije imala previše sreće u ljubavi, mada je jednom čak bila i u braku.

Nina je bila u vezi sa Bernardom Krasićem skoro 20 godina i to 12 godina su se kao zabavljali, a čak 6 godina su bili u braku, a poslije kada su se rastali, pričalo se na sve strane da se to desilo jer je Nina saznala da ju je Bernard varao sa drugom ženom.

Nina sama je u nekim razgovorima sa novinarima isticala kako se za prošlošću ne treba osvrtati, ali je ipak često govorila o ljubavi i vezama.

Pa je tako o svojoj vezi sa Bernardom rekla da je najgora stvar koju joj je njen muškarac mogao napraviti je to da je prestao biti zaštitnik njenoga srca. Loše po Ninu bilo je to kada je njen muškarac prestao biti iskren, kada je počeo da prosipa laži svuda okolo i kada je počeo da se ponaša da mu je svejedno za sve i da uzima nju zdravo za gotovo, a još gore , po njoj, je da je sve to shvatio malo prekasno za njen ukus.

Takvim muškarcima, rekla je Nina, ona više ne daje drugu šansu, a dodala je i da ljudima ne treba suditi na osnovu loših iskustava i da prošlost treba zaboraviti, te da ima itekako prekrasnih muškaraca na svijetu da se ne treba baviti onima koji su bili nekada.

Danas se zna da je Bernard opet ušao u brak, dok se za Ninu zvanično zna da je još uvijek sama, ali ne treba to uzeti kao 100% provjerenu informaciju.

 

 

Leave A Reply