Niko nije ovako isprovocirao Lepu Brenu: Saša Popović joj sasuo sve u lice- Kada si prvi puta došla kod mene imala si kofer kojeg si vezala kanapom (FOTO)

0

Estrada, takva kakva jeste, zbog karakteristike posla i zbog novca koji se okreće u tome poslu, zna da iznjedri mnoga prijateljstva ali i neprijateljstva, a isto tako i veliki prijatelji nakon što tikve pukne znaju da postanu najveći neprijatelji, ali i suprotno.

Za Sašu Popovića i Lepu Brenu se zna da oni surađuju već decenijama i mada su oboje izjavljivali kako se njih dvoje nikada nisu posvađali, ipak se desi da povremeno malo isprovociraju jedno drugo , ispod stola, tek da javnost vidi da nisu imuni na to.

Pa je tako ovih dana Brena učestvovala u Grandovom specijalu, pa je kod odgovora na jedno pitanje u kvizu dala tačan odgovor na šte je  Saša komentarisao da je Brena morala znati taj odgovor jer je nekada bila prava rokerka i da se sjeća kada su 78. godine izgubili pjevačicu da su tražili novu u Brčkom i da su ga mnogi uputili na neku rokerku, a to je bila Lepa Brena, koja kada se pojavila ispred Saše na sastanku, kako Sale kaže, bila barem za glavu veća od svih muškaraca u bendu.

Na to je Brena ubola Sašu da od njega uopšte nije teško biti i viši, ni veći, ali ni deblji, te da je ona tada imala 84 kilograma, a da je Saša imao samo 54.

Na provokaciju je Saša uzvratio da je ipak postojala jedna razlika, a ta je da kada bi on u to vrijeme stao na svoj novčanik bio bi viši od Brene za glavu jer je tada vodio Slatki greh i zaista su dobro zarađivali po nastupima dok je Brena tada pjevala za sitne pare.

Na to je Brena , pomalo ljutito rekla da to nije tačno i da je u to vrijeme po nastupima zarađivala više od svoga oca koji je imao stalni posao.

Na to se Saša nasmijao i rekao da nije moguće da je zarađivala toliko jer kada je došla u Beograd, stigla je u nekom kršu od auta i sa koferom koji je bio vezan kanapom te da nije imala nikakve garderobe za njihov prvi nastup jer nije imala para da je kupi..

Brena je ljutito odgovorila da je tada studirala u Beogradu, a da je u Brčkom zarađivala dosta novca po kafanama, a da za vrijeme studiranja koje je trajalo samo šest mjeseci prije nego li je počela nastupati za Slatki greh nije nastupala, pa zato i nije imala para za garderobu, i tu je Brena prekinula svaku daljnju priču.

 

 

Leave A Reply