Niko nije mogao da vjeruje da je ovo Zoricina fotografija iz mladosti: Pojavila se fotografija Zorice Brunclik, prije estetskih zahvata- Svi fanovi u nevjerici( FOTO)

Malo je osoba sa ovih naših prostora a da nije čulo za poznatu folk pjevačicu Zoricu Brunclik. Ona koja je skoro više od 5 decenija u svijetu muzike i estrade je postala jedna o onih pjevačica koja se prepoznaje gdje god se pojavi i uvijek je vrlo rado viđen gost u bilo kojem mjestu Balkana , a i šire.

Oglasi - Advertisement

Bezbroj je hitova otpjevala Zorica Bruncilk, a neki od njih su neizostavni dio svih slavlja i vjenčanja. U posljednje vrijeme se dosta često pojavljuje na televiziji kao članica žirija raznih talent emisija. Pa je tako jedno dobro vrijeme bila jedna od članica žirija u Zvezdama Granda, da bi poslije nekoliko godina učešća u toj emisiji prešla na Pinkove zvijezde i tamo isto bila članica žirija.

Ono, osim pjevanja, po čemu je Zorica prepoznatljiva je svakako njena ekstravagancija, kako u odijevanju, tako i u samome izgledu. Pa je ono po čemu je Zorica neprepoznatljivija je svakako njena pink kosa, koja je zadnjih decenija postala i njen zaštitni znak.

Međutim, što je i normalno, Zorica Brunclik nije uvijek izgledala tako.

Prije je imala mnogo tamniju kosu, a i njeno lice je značajno drugačije izgledalo.

Za frizuru i boju kose su naravno zaslužni frizeri, dok je za izgled lica zaslužan određeni broj hirurških zahvata kao i redovno korištenje botoksa.

Danas Zorica izgleda ovako kako izgleda, a nekada, u mladosti je izgledala ovako, i sa ovom slikom koja se pojavila na društvenim mrežama je frapirala sve svoje fanove sa očiglednom, višegodišnjom transformacijom.

Ipak, ruku na srce, za razliku od mnogih drugih ljudi sa estrade, Zorica je ipak imala, koliko- toliko mjere u svojim estetskim zahvatima.

 

 

 

 

 

Comments are closed.