Niko ne može da vjeruje da izgleda ovako: Supruga Georga Clooneya se totalno izobličila u licu, a noge je jedva drže (FOTO)

U trenutku kada se pojavila u javnosti prvo kao djevojka, a zatim kao vjerenica poznatog glumca Georga Clooneya, lijepa Amal Clooney je važila za jednu od najljepših žena na svijetu, a mnogi su je proglasili i ikonom stila u odijevanju..

Ovaj par je nedavno obilježio i četvrtu godišnjicu svoga braka i vidljivo je na njima dvoma, posebno kada su zajedno, da su veoma zaljubljeni i prepuni ljubavi jedno prema drugome.

Amal je nedavno učestvovala i na 15. Ženskoj konferenciji u Pensilvaniji, na kojoj je opet pokazala svoj besprijekorni stil u odijevanju. Ova konferencija je za Amal očito bila veoma važna jer je zbog nje propustila kraljevsko vjenčanje. Amal je poznata kao veliki zagovornik ženskih prava, ali i kao veliki protivnik politike američkog predsjednika Donalda Trumpa, pa je stoga i ovu konferenciju iskoristila kako bi govorila o ove dvije teme i skrenula pažnju na probleme koje sa sobom nosu Trumpova politika i što se žena tiče.

Međutim, i pored ozbiljnih tema o kojima je Amal govorila svima je u oči ipak pala samo jedna stvar, a to je veoma mršav izgled gospođe Clooney

Čim su se pojavile fotografije Amal Clooney u medijima odmah su krenuli i komentari koji nisu bili niti malo pozitivni, a ticali su se njenoga izgleda i za mnoge ekstremne mršavosti.

Mnogi su joj poručivali da bi konačno trebala da počne da jede i da je dovoljna jedna mršava Angelina Jolie, i da Amal ne treba da je kopira.

Nekako se vrlo brzo zbog njenog izgleda zaboravilo koliko je Aman u stvari predivna osoba , veliki borac i aktivista, a to je ipak puno važnije od nekoliko kilograma gore ili dole.

 

 

Comments are closed.