Nije mogla da odoli izazovu: Dragana objavila fotografiju koja je stara više od 20 godina i na kojoj je malo ko može prepoznati (FOTO)

0

Poznato je da su mnoge zvijezde estrade itekako aktivne na društvenim mrežama i da veoma često svojim objavama iznenade i obraduju svoje fanove koji ih vjerno prate bilo preko Facebooka, Instagrama ili Twittera.

Mnogim zvijezdama je to i jedina mogućnost da bi i ostvarili neki kontakt sa svojim fanovima, jer nemaju baš svi tu sreću da imaju svake sedmice po nekoliko nastupa, pa na ovaj način zadovolje, koliko- toliko prohtjeve svojih fanova.

U posljednje vrijeme je primijećeno da je postalo veoma moderno među ljudima sa estrade da objavljuju neke svoje fotografije iz prošlih godina, prije deset i više godina, i da na taj način pokažu svojim fanovima koliko su napredovali ili nazadovali u karijeri i kako su sve te godine uticale na njihov izgled i šarm.

Dragana Mirković je na estradi više od 35 godina i sigurno spada u red najpoznatijih i najkvalitetnijih folk pjevačica u regionu, a njena popularnost se ne smanjuje sve ove godine, već imamo osjećaj da je sve veća i veća.

Dragana živi na relaciji Austrija- Srbija i može se reći da ima život kao i neke velike svjetske zvijezde, ali ni ona nije odoljela izazovu da objavi jednu fotografiju koja je pokazuje kakva je bila prije nekih 20 godina

Pa se tako na jednom Instgram nalogu koji je prepun fotografija zvijezda estrade iz nekih prošlih dana, pojavila i ova fotografija na kojoj je Dragana, prije nekih 20 i kusur godina.

Vidljiva je velika razlika između tadašnje i današnje Dragane, kada je fizički izgled u pitanju, mada je jedna stvar ipak ostala ista za sve ove godine, a to je njen predivni osmijeh.

 

 

 

 

Leave A Reply