Nije mogao da odoli: Ognjen na društvenim mrežama objavio veoma emotivnu snimku- Plesao je sa njom i mnogima je sada sve jasnije (VIDEO)

Ne smiruje se bura oko afere u kojoj su glavni učesnici Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ, a pomalo i Jelenin muž Duško Tošić, koji sve to još uvijek gleda nekako iz prikrajka i dobro razmišlja o svome sljedećem potezu.

Jelena je prije neki dan objavila video sa gomilom papira oko sebe u kojem je najavila veliki broj tužbi protiv medija u Srbiji, zbog velikog broja neistina i laže, kako je ona rekla, koje su se plasirale po pojedinim medijima, a vezane su bile za ovu aferu.

Najavila je i da će se na sudu obračunati sa Ognjenom Vranješom, zbog kojeg su sporne fotografije se navodno i pojavile u javnosti, pa se nije trebalo dugo čekati i na Vranješovu reakciju na ovu Jeleninu objavu.

I dok je Jelena prijetila svima tužbama, Ognjen je objavio snimku koji je oduševio mnoge , pa čak i neke koje nisu bili na njegovoj strani u cijeloj ovoj priči.

Kako izgleda, barem sudeći po snimku, izgleda da je Vranješ odlučio da se malo smiri i okrenuo se pravim vrijednostima i to onim porodičnim

Primjećuje se da Vranješ sve češće objavljuje na društvenim mrežama stvari, fotografije i snimke koje su vezane za njegovu porodicu, posebno za njegovu kćerku, pa je tako i ovoga puta objavio snimku na društvenim mrežama kako pleše sa svojom kćerkom i kako ga baš ništa dešava oko afere u čijem je središtu upravo on.

Vjerujemo da je od samoga početka trebao da misli baš na ove stvari, na kćerku i na porodicu, ali vidjet ćemo kako će se stvari dale razvijati.

Comments are closed.