Nije joj niti malo lako: Seka otkrila svima čega se najviše plaši kada ode u posjetu kod svekrve (FOTO)

0

Popularna pjevačica spada u red najpoznatijih i najpopularnijih pjevačica folk muzike, a godina iza nje, može se reći, je bila više nego uspješna kako na privatnom, tako i na profesionalnom planu.

Seka važi za jednu od onih pjevačica i žena koje veoma drže do porodice, porodičnog života i svih onih tradicija koje porodični život  nosi na svoj način, pa tako i Seka zajedno sa svojim suprugom Veljkom i sinom Jakovom važi za jednu od najsavršenijih porodica na estradi.

Oglasi - Advertisement

 

I mada važi za izvrsnu domaćicu i Seka priznaje da ima neke svoje strahove, a neki su zaista posebni. Pa je tako novinarima priznala čega se najviše plaši kada ide u posjetu roditeljima svoga supruga.

Seka je priznala da u vrijeme tih posjeta najviše se ugoji, jer je njena svekrva izvrsna kuharica, a s obzirom da Seka stalno muku muči sa viškom kilograma, uvijek ju je strah da kod posjete svekrvi ne nabaci koji kilogram viška.

Pa je tako Seka rekla kako je njena svekrva veliki gurman i da je to žena, koja sve sprema vrhunski, barem kada su jela u pitanju.. Kada god dođu kod njih u posjetu uvijek je na stolu dosta hrane, a Seka priznaje da ni uz najbolju volju ne može svu tu hranu da jede, tako da je u stalnom strahu da se za tih para dana ne ugoji previše jer zna koliko je teško vratiti neku normalnu kilažu, a opet ne može ni da ne jede, jer je hrana zaista ukusna i teško joj je odoljeti, a i ne želi da uvrijedi svoju svekrvu i ne želi da zbog odbijanja njene hrane pokvari odnos sa njom.

.

 

Leave A Reply