Nije bilo niti malo prijatno za Viki Miljković: Njen muž Taške i Đorđe David se veoma ružno posvađali nasred ulice zbog skroz bezveznog razloga (FOTO)

0

Od kako je krenulo sve sa skandalom u kojem je u centru pažnje poznata pjevačica Jelena Karleuša, izgleda da ni ostale stvari ne funkcioniraju u Zvezdama Granda, ni među ostalim članovima žirija, posebno kada su međuljudski odnosi u pitanju.

Mnogo je tu različitih karaktera, znanja i neznanja kada je muzika u pitanju, pa nije ni čudo da veoma često dođe do nekih verbalnih razmirica između pojedinih članova žirija, mada u principu takve stvari samo podižu gledanost i popularnost ove emisije.

Oglasi - Advertisement

Ovih je dana najnoviji član žirija Zvezda Granda, Đorđe David skrenuo pažnju na sebe sa svojom vožnjom i nevjerojatnim parkiranjem unutar parkinga studija na Košutnjaku.

Naime, kako mnogi svjedoci tvrde, Đorđe je kada je došao na snimanje Zvezda Granada imao žestoku svađu sa suprugom pjevačice Viki Miljković Tašketom, oko parking mjesta.

Prema navodima svjedoka, Taške je dovezao Viki pred sam ulaz studija da ne bi morala puno hodati jer je svuda oko studija bila bljuzgavica i snijeg. Zatim je imao namjeru da se sa kolima vrati malo unazad i dase tu parkira. Međutim, baš tada je pred studio došao i Đorđe David, koji je maznuo parking mjestu Tašketu.

Harmonikaš Taške je par puta sirenom pokušao da ukaže Davidu šta je učinio i da je stao na njegovo parking mjesto, ali ga Đorđe David nije fermao ni 2%. Na kraju je Taške našao drugo parking mjesto, a na šetnji do studija imao je šta da dobaci Davidu, pa su pale i neke teške riječi između njih dvojice, ali do fizičkog kontakta nije došlo, već je sve ostalo na verbalnom i niti malo lijepom konfliktu.

 

 

Leave A Reply