Ni ona nije mogla da izdrši i morala je da progovori: I Lepa Brena progovorila o slučaju Jelene Karleuše- Kada Jelena bude čula njene riječi neće moći zaustaviti suze (FOTO)

0

Malo je onih na ovim našim prostorima koji nisu čuli baš ništa o skandalu u kojem glavnu ulogu ima diva Jelena Karleuša, čije su se eksplicitne fotografije koje je slala svome navodnom ljubavniku Ognjenu Vranješu pojavile u javnosti.

Mediji u regiji, a posebno u Srbiji već sedmicama pišu većinom samo o ovome slučaju, i ne postoji više teorija koja nije obrađena, na način kako se sve to desilo i šta će se dalje dešavati sa akterima ove afere.

Oglasi - Advertisement

Naravno da su se povodom ovoga slučaja oglasile i izrazile svoje mišljenje i mnoge javne ličnosti, koje su u većini slučajeva stali na Jeleninu stranu, mada je bilo i onih koji smatraju daje Jelena sama sebi kriva zbog ovoga što joj se dešava, jer nije smjela da dozvoli sebi da se nađe u jednoj ovakvoj situaciji i skandalu.

Pa se tako i poznata pjevačica Lepa Brena vratila sa svoga dugog odmora, na kojemu je između ostalog odmarala i na ostrvu Bora Bora, a odmor joj je posebno bio potreban da bi se odmakla od medija koji su je odmah dočekali sa nekim pitanjima.

Lepa Brena je prokomentarisala i ovu najaktuelniju temu na ovim prostorima, trenutno i priznala je da je ona uvijek Jeleni podrška, ma šta da se desilo. Uz to je još i dodala, da ne bi bila samo Jeleni podrška u ovakvoj situaciji, već i svakoj drugoj ženi jer smatra da su žene nekako uvijek malo više pod lupom i pažnjom medija i ne smatra da se ženama treba odmah sječi glava ako naprave nešto pogrešno i nepromišljeno.

Za Jelenu je rekla da je razumije, ali da ne shvata ovoliku hajku na nju, jer na kraju krajeva nije nikoga ubila. Još je i dodala da što god da je u pitanju, ona je tu za Jelenu.

 

 

 

 

Leave A Reply