Ni nalik na oca: Nećete doći sebi kada vidite kakva je ljepotica kćerka ”Mr. Beana” (FOTO)

Malo ko postoji na ovome svijetu, da ima barem malo godina iza sebe a da nije gledao famoznog Mr. Beana, koji je u nekih desetak godina, kako se snimala serija o tome liku, nasmijavao čitav svijet, a da sve skupa za te silne epizode koje je snimio, nije progovorio svega par riječi.

Poslije serije su snimljena i dva dugometražna filma o ovome liku, a na stala je i serija crtanih filmova sa dogodovštinama Mr. Beana.

Vjerujemo da ne postoji neko ko je gledao barem jednu epizodu Mr. Beana, a da se nije nasmijao na neke njegove gegove.

Glumac koji je udjelotvorio Mr. Beana je Rowan Atkinsom, koji je jedan od najpopularnjih britanskih i svjetskih komičara. Osim po ulozi Mr. Beana, Rowan Atkison je poznat i po još jednoj komičnoj seriji koja je posebno popularna u našoj regiji, a to je Crna guja, koja je također snimana nekoliko godina u nekoliko sezona i svojevremeno je bila veoma popularna i gledana u u skoro cijelom svijetu.

Atkinson je za svoje zasluge u glumi i u komedijama dobio i titulu Sira, što je velika stvar u britanskim krugovima.

Svojevremeno je na internetu i osvanulo pitanje ”Šta mislite kako izgleda kćerka Mr. Beana ?”, pa su se tada ljudi sa interneta zezali sa raznim montiranim fotografijama, praveći komediju od tog pitanja. Međutim, istina je da Rowan Atkinson ima kćerku koja se zove Lily Atkinson.

I Lily se pomalo bavila glumom glumila je  u filmovima ‘Tooth’ iz 2004., a pojavila se i uz oca u filmu ‘Mr. Bean’s Holiday’ iz 2007. te ‘Johnny English Reborn’ iz 2011. godine.

 

 

 

Comments are closed.