Nevjerojatnom reakcijom spasila život svojoj djeci tri puta u samo par sekundi (VIDEO)

Svakoga dana putem medija i društvenih mreža možemo da vidimo razne slučajeve, putem video snimaka u kojima se neki ljudi, protivno svim fizičkim i drugim životnim pravilima uspijevaju izvuči iz nekih veoma teških, po život opasnih situacija. Nemali broj puta i sami ostanemo bez riječi kada vidimo kakve sve situacije ljudi uspiju preživjeti i iz kakvih se situacija uspiju izvuči.

Oglasi - Advertisement

Tako je nekako i sa ovom snimkom koju u ovome tekstu dijelimo sa vama.

Vidjet ćete kako je veoma brza reakcija majke spasila živote njoj, tako i njenoj djeci, i to ne samo jednom nego tri puta u samo nekoliko sekundi.

U prvome trenutku na snimku možemo vidjeti kako je prvo povukla svoju djecu sa trotoara  ispred auta koji je naletio u punoj brzini, da bi se zatim skroz prevrnuo. Samo sekundu kasnije, nakon što su se maknuli od auta koji je bio na trotaru, umalo ih nije pogodio semafor koji je auto u punoj brzini srušio, a zatim je majka povukla svoju djecu ispred jurečeg automobila, koji je nailazio cestom, na koju su majka i djeca izletjeli izbjegavajući auto na trotoaru, kao i semafor koji je padao na njih uslijed udarca automobila.

Ako vam sve ovo zvuči zbunjujuće i ne možete da stvorite pravu sliku situacije, onda pogledajte video i sve će vam biti mnogo jasnije.

Radi se o snimci koja je skinuta sa nadzorne kamere u argentinskom gradu Rosariju.

Kako su prenjeli lokalni argentinski mediji, do nesreće je došlo jer je vozač, zbog određenih zdravstvenih problema izgubio kontrolu nad svojim vozilom, te se popeo na trotoar i napravio sve ostalo.

 

 

Comments are closed.