Neviđen luksuz, nasred dnevnog boravka bazen: Neće vam biti dobro kada vidite unutrašnjost vile Mileta Kitića (FOTO)

0

Zna se da mnogi estradnjaci, posebno oni iz folk muzike imaju veoma dobre honorare kod svojih nastupa. Naravno mi ovdje govorimo o onim super zvijezdama koji su već na desetine godina i više na estradi i koji su dugo gradili karijeru i pravili svoj status kojeg sada imaju.

Oglasi - Advertisement

Možda se i misli da je to lako zarađeni novac, ali ruku na srce, mukotrpan je to rad, non-stop na točkovima, pjevanje po raznim dobrim i lošim klubovima, birtijama i kafanama, da bi se dostigao nivo da se može birati i gdje će se nastupati i koliki će honorar biti.

Mnogi od tih estradnjaka svoj teško zarađeni novac najviše ulažu u nekretnine, a mnogi se okušavaju i u nekim drugim poslovima, manje ili više uspješno.

Što se tih nekretnina tiče, mnogi od naših estradnjaka imaju takve kuće i vile da bi im pozavidjele i mnoge holivudske zvijezde, a kamoli naši ljudi.

Beograd je faktički centar regionalnog jet seta, pa mnogi od estradnjaka imaju svoje vile baš u Beogradu po njegovim elitnim naseljima, kao što je Bežanijska kosa, Košutnjak, Dedinje, gdje kuće imaju Lepa Brena, Ceca, Saša Popović, Šaban Šaulić, Jelena Karleuša i drugi

A mi vam danas pokazujemo kuću pjevača Mileta Kitića.

Na izgled kuće je najviše uticala Miletova supruga, Marta Savić, a može se primjetiti da je i kuća kičasta kao i Miletove pjesme. Ima tu mnogo skupih stvari, ali najviše ostavlja bez teksta bazen koji se , faktički nalazi usred sobe, ato ni veći bogataši nemaju.

Mile Kitić je jako popularan i uglavnom nastupa po Njemačkim i Švajcarskim diskotekama, gdje zarađuje odlične honorare, a kako nastupa već nekoliko decenija mogoa je da sebi priušti ovako nešto.

Leave A Reply