Neviđen luksuz, nasred dnevnog boravka bazen: Neće vam biti dobro kada vidite unutrašnjost vile Mileta Kitića (FOTO)

Zna se da mnogi estradnjaci, posebno oni iz folk muzike imaju veoma dobre honorare kod svojih nastupa. Naravno mi ovdje govorimo o onim super zvijezdama koji su već na desetine godina i više na estradi i koji su dugo gradili karijeru i pravili svoj status kojeg sada imaju.

Možda se i misli da je to lako zarađeni novac, ali ruku na srce, mukotrpan je to rad, non-stop na točkovima, pjevanje po raznim dobrim i lošim klubovima, birtijama i kafanama, da bi se dostigao nivo da se može birati i gdje će se nastupati i koliki će honorar biti.

Mnogi od tih estradnjaka svoj teško zarađeni novac najviše ulažu u nekretnine, a mnogi se okušavaju i u nekim drugim poslovima, manje ili više uspješno.

Što se tih nekretnina tiče, mnogi od naših estradnjaka imaju takve kuće i vile da bi im pozavidjele i mnoge holivudske zvijezde, a kamoli naši ljudi.

Beograd je faktički centar regionalnog jet seta, pa mnogi od estradnjaka imaju svoje vile baš u Beogradu po njegovim elitnim naseljima, kao što je Bežanijska kosa, Košutnjak, Dedinje, gdje kuće imaju Lepa Brena, Ceca, Saša Popović, Šaban Šaulić, Jelena Karleuša i drugi

A mi vam danas pokazujemo kuću pjevača Mileta Kitića.

Na izgled kuće je najviše uticala Miletova supruga, Marta Savić, a može se primjetiti da je i kuća kičasta kao i Miletove pjesme. Ima tu mnogo skupih stvari, ali najviše ostavlja bez teksta bazen koji se , faktički nalazi usred sobe, ato ni veći bogataši nemaju.

Mile Kitić je jako popularan i uglavnom nastupa po Njemačkim i Švajcarskim diskotekama, gdje zarađuje odlične honorare, a kako nastupa već nekoliko decenija mogoa je da sebi priušti ovako nešto.

Comments are closed.