Nepoznata žena se pojavila ispred bolnice u kojoj je smješten Darko Lazić: Ono što je ona rekla svim prisutnima i novinarima je uznemirilo sve Darkove prijatelje (FOTO)

Poznato je već svima da je popularni pjevač Darko Lazić prije nekoliko dana doživio veoma tešku nesreću u kojoj je zadobio teške tjelesne povrede i ljekari mu se još uvijek bore za život.

Novinarske ekipe su stalno ispred bolnice gdje je pjevač smješten, a svakoga dana tu je i veliki broj fanova koji dolaze da daju podršku pjevaču i njegovoj porodici.

Oglasi - Advertisement

Naravno, pored fanova, tu dolaze i neki drugi likovi, za koje se i ne zna koje su im namjere.

Odmah poslije završene jedne od operacija koje su se radile na Laziću, okupili su se i novinari čekajući najsvježije informacije, a tu se i zatekla jedna žena koja se sa uznemirujućim riječima obratila Darkovim prijateljima.

Žena je istakla da ne poznaje Darka, ali je morala doći da mu da jedan savjet.

Pa je tako pred svim prisutnima rekla kako joj je žao mladosti i da je i ona sama imala jedno takvo slično iskustvo u svojoj porodici, kada se momak od 21. godinu starosti na svu sreću izvukao i preživio. Poručila je svima da trebaju da se mole i da u ovome slučaju samo Bog može pomoći i da svi trebaju da se okrenu Bogu. Poručila je i Darku da on sam zna kako je živio, i sada treba da nađe spas, da se okrene Bogu, kao i da doktori mogu malo da urade i da samo dva sveštenika mogu da spase Lazića.

Kada su novinari pokušali da saznaju nešto više o ovoj ženi, ona je odbila svaki daljnji razgovor i samo se polako udaljila od mjesta gdje je do tada stajala i govorila.

 

 

 

 

Comments are closed.