Nekadašnja svjetska ljepotica snimljena na plaži sa 25 godina starijim mužem: Vrijeme očito čini svoje, a ove fotografije su osvojile cijeli svijet- Ništa nije kao prije (FOTO)

Život je pravi dokaz da bez obzira koliko imao novaca, koliko god imao poznastava, ma koliko bio popularan i slavan, na jednu stvar ne možeš da utičeš, a to je na vrijeme, i da ono, bez obzira na sve, prolazi i tako i utiče na ljude.

Pa tako nekada slavna ljepotica, Jerry Hall (62) je najbolji pokazatelj kako niko ne može da zaustavi vrijeme i da godinu sustižu ma šta mi radili na sebi i oko sebe i da se jednostavno, s vremenom mora pokazati koliko smo stari ili mladi, zavisno od aspekta na koji gledamo te stvari.

Ova bivša američka glumica i model se nedavno udala za australijskog medijskog magnata Ruperta Murdocha (87), a ovi supružnici zadnje dvije i pol godine baš uživaju u svome bračnom životu. Toliko im je lijepo da su tokom novogodišnjih praznika snimljeni na plažama Barbadosa, gdje su uživali u kupanju i sunčanju.

Vidljivo je da brižna Jerry pomaže svome 25. godina starijem suprugu da izađe iz plićaka, da bi se on poslije toga, u dubokoj hladovini odmarao par sati uz knjigu i duboki san, koji je očito čest kada se nađete u tim godinama

Inače, Jerry Hall je najpoznatija po svojoj vezi i braku sa frontmenom mega popularnog benda Rolling Stones, Mickom Jaggerom, koji  danas ima 75 godina i sa kojim je Jerry dok je bila u vezi sa njim dobila i četvero djece, i to Elizabeth (34), Jamesa (33), Georgiju May (26) i Gabriela Lukea (21). Njihov brak je bio poznat i po mnogim Mickovim aferama za to vrijeme, ma da se s vremenom pokazalo da ni Jerry nije ostala njemu dužna.

Za razliku od Jerry, Murdoch se prije nje ženio čak tri puta i iz tih brakova ima šestero djece.

 

 

 

 

Comments are closed.