Nekada veoma populrana glumica sa ovih prostora vodi svoju najveću borbu: Objavila fotografiju kojom pozdravlja sve one koje voli (FOTO)

Svi je poznajemo po njenim maestralnim ulogama koje je napravila u popularnim TV serijama, Velo misto, Tale, Vaši i naši, a danas ova poznata glumica vodi svoju najtežu bitku i pokazuje svakim danom svoju hrabrost lavice, jer se već osmu godinu bori protiv raka.

Oglasi - Advertisement

Ovih je dana objavila i svoju fotografiju na svome Facebook profilu, prije samoga početka primanja terapije.

”Sada vas sve volim”, napisala je Mirjana Majurec na svome profilu, a njeni prijatelji su joj uputili poruke podrške.

Mirjana Majurec se suočila sa dijagnozom raka dojke još 2010. godine, a nedavno joj je, na žalost, otkrivena i metastaza. Velika su joj podrška i njeni sinovi Luka Vidović kojeg je dobila u vezi sa poznatim , pokojnim glumcem Ivicom Vidovićem, kao i Ivan Mlinarić, kojeg je Mirjana dobila u braku sa poznatim hrvatskim fudbalerom Markom Mlinarićem, koji joj je također velika podrška.

Ivana je u svojoj karijeri napravila veliki broj uloga, kako na filmu, tako i na televiziji i u pozorištu, ali ljudi u regiji je najviše pamte po ulogama u serijama Tale i Velo misto.

Za sebe u ovome trenutku kaže da je veoma umorna i da je liječenje veoma iscrpljuje, a da ima i neke nus- pojave, tako da je često hvata groznica. Ali smatra da sve ide na bolje i samo bi voljela da taj umor prođe.

Što se tiče samoga liječenja, Mirjana kaže da postoji toliko puno metoda za liječenje, da čovjek ponekad nije pametan koju da od njih upražnjava, ali vjeruje doktorima koji se bave njenim slučajem i vjeruje da su za nju donijeli pravu odluku i da je liječe dobrom metodom. Za tri mjeseca, kaže Mirjana, ima novu kontrolu, a do tada joj slijedi normalno liječenje.

.

.

Comments are closed.