Nekada su muškarci širom svijeta uzdisali za njom, a danas živi kao beskućnica i kopa po kontejnerima (FOTO)

Život se baš nekada sirovo poigra sa ljudskim sudbinama i dosta često ljude pogodi ona narodna poslovica, ”Ko bi gore, sad je dole” ili ” Dabogda imao, pa nemao”.

Ako ste devedesetih godina bili fan serije Čuvari plaže onda se sigurno i sjećate Hobija Bjukenena, Mičovog sina kojeg je tumačio Đeremi Džekson.

Oglasi - Advertisement

Poslije prekida snimanja ove serije, Đeremi je upadao u razne nevolje, afere i skandale, ali je na kraju ipak puno bolje prošao nego njegova bivša žena.

Njegova bivša žena Loni Vilson je ovih dana fotografisana na ulicama Los Angelesa u izdanju kako je prosto nevjerojatno. Uhvaćena je od strane fotografa kako kopa po kontejnerima, i kako za sobom vuče kolica koja su prepuna robe koju je pronašla po raznoraznim kontejnerima diljem grada.

Đeremi i Loni su se bili vjenčali 2012. godine, ali samo dvije godine kasnije su se i razveli. Glumac je poslije serije pokušao da nešto napravi i u muzičkoj karijeri i trenutno se također bavi time, i nije bio raspoložen da komentariše trenutnu situaciju svoje bivše supruge, ali se pretpostavlja da je mislio upravo na nju kada je svojevremeno izjavio da neke osobe jednostavno ne žele da im se pomogne.

“Sve što mogu da kažem jeste da su moja pažnja, moje vrijeme, moj fokus tamo gde mogu da budem najefektivniji”, odgovorio je na pitanje da li je zabrinut za Loni.

Loni se, u svojim najboljim danima bavila bodibildingom, kao i modelingom

Prije nekoliko godina mediji su pisali da se ovaj par dosta često i fizički sukobljavao, a da je Džekson svojoj tadašnjoj supruzi u jednoj od svađa slomio i dva rebra, kao i da joj je povrijedio vrat i izgrebao lice. Tada je i policija intervenisala, a Loni je tvrdila da ju je glumac pokušao ubiti, jer mu je samo pokušala da objasni da se nekada u javnosti ponaša kao luđak. Na kraju je ipak povukla svoju prijavu za napad, a brak je poslije toga potrajao još samo nekoliko mjeseci, da bi nakon toga za Loni sve krenulo naopako, i sada je tu gdje jeste, kao beskućnica, kopa po kontejnerima i jedva preživljava.

 

 

 

Comments are closed.