Nekada su je svi obožavali i pjevali njene pjesme: Onda se udala za sina političara i nestala sa muzičke scene- Dans izgleda ovako (FOTO)

Nekada se tako zalomi, pa vas sve krene i karijera i posao i postanete popularni i traženi, ali život vas nekako odvede na drugu stranu, pa zbog nekih drugih stvari, važnijih, zapostavite karijeru i ne stanete sa scene na način da se više ništa ne čuje za vas i da malo ko zna i gdje ste i šta radite.

Tako se nešto desilo i sa poznatom, barem nekada, pjevačicom iz Hrvatske, Vesnom Pisarović.

Kada se Vesna tek pojavila na hrvatskoj muzičkoj sceni, sa nekim svojim prvim pjesmama, odmah je privukla pažnju javnosti i medija i nekoliko njenih pjesama su postali veliki hitovi koji se i dan- danas, vrlo često i vrlo rado puštaju po radijskim stanicama širom Hrvatske i regije.

Stigao je i prvi album, koji je bio pravi bum u Hrvatskoj, a njena suradnja sa autoricom Goranom Vlaović je donosila samo uspjeh za uspjehom i hit za hitom.

U jednom trenutku, a za veoma kratko vrijeme, cijela hrvatska javnost je znala za nju, tražili su je na sve strane, a poslije samo par godina karijere nakon pobjede na ”Dori” postala je i predstavnica Hrvatske na pjesmi Eurovizije, gdje je napravila solidan rezultat sa pjesmom ”Everything I want” je zauzela 11. mjesto.

Poslije toga je išlo još nekoliko pristojnih pjesama i tajac.

Vesna Pisarović se 2009. godine udala za Ozrena Pupovca, sina poznatog političara iz Hrvatske Milorada Pupovca.

Od tada Vesne zaista ima malo u medijima i na nastupima, ali izgleda da se pomalo i vraća svojoj staroj ljubavi pjevanju jer je u ovoj, 2018. godini bila nominirana za nagradu Porin u kategoriji Najbolji album zabavne muzike.

Danas Vesna Pisarović izgleda ovako:

 

 

 

Comments are closed.