Nekada je ova zanosna plavuša palila i žarila srpskom scenom: Udala se za proslavljenog košarkaša, nestala sa scene, a i danas je prava BOMBA!

Još prije nekih petnaestak godina ona je uživala veliku popularnost kao članica Koktel benda, da bi se nakon udaje za poznatog košarkaša Aleksandra Rašića posvetila svojoj porodici i na duže vrijeme ostvaila mikrofon i estradu po strani.

Katarina Sotirović se nakon četiri godine vratila na muzičku scenu, ali i ovoga puta kao pjevačica Koktel benda, sa kojim je nastupala i na Beoviziji, ali brigu o djeci nije ni u kome slučaju zapostavila.

Oglasi - Advertisement

Pa je i sama Katarina u nekim razgovorima sa novinarima rekla sljedeće:

“Nisam još svjesna da se vraćam na estradnu scenu. Radujem se povratku, muzika je moja velika ljubav, moj posao”, dodajući da smatra da se u muzičkom izražavanju ona sama nije mnogo promijenila, bez obzira što je u međuvremenu rodila kćerku Juliju i sina Davida.

Govoreći o sebi Katarina je rekla i da je u mnogim kontaktima sa ljudima uvidjela da su ljudi prijatno iznenađeni sa koliko snage ona raspolaže, jer realno, spava veoma malo, djeca joj ustaju rano, vodi ih u vrtić, a tek na kraju dana pronalazi malo vremena za neke druge stvari, za posao, da nastupa, i kako kaže, za sada joj ništa od toga nije teško.

Odlučila je da se opet malo više pozabavi sobom i svojom muzikom, a posebno je ta odluka dobila na težini poslije razvoda od Aleksandra Rašića.

Njen nekadašnji suprug je trenutno u Rumuniji zbog košarkaškog angažmana, ali se uveliko šuška da su njih dvoje odlučili da jedno drugome daju još jednu šansu, jer je ljubav između njih još uvijek jaka.

 

 

Comments are closed.