Nekada je izmamljivala uzdahe svih muškaraca svijeta, a danas se svi zgražavaju nad njom: Slavna glumica više ne liči na sebe i izgleda krajnje zabrinjavajuće (FOTO)

Postoji na stotine takvih priča koji se tiču Holivuda, uspjeha i neuspjeha u njemu, pritiska koji posao u njemu nosi i mnoge ljude koji ne uspijevaju da taj pritisak izdrže, pa pod svim tim silnim teretom pucaju i odaju se nekim ekstremnim stvarima da bi pobjegli od stvarnosti i postaju ovisnici o mnogim stvarima koje na veoma loš način utiču na njihov život, zdravlje i daljnju karijeru.

Nekada prilično popularna i slavna glumica Tara Rid je svojevremeno bila prava, mala lijepa holivudska slatkica, i bila je dio maštarija mnogih tinejdžera svijeta. Međutim, zadnjih nekoliko godina njena je karijera krenula skroz pogrešnim putem, ili ako ćemo pravo reći, krenula je nizbrdo.

Ova zvijezda nekadašnjeg velikog filmskog hita ”Američka pita”, danas ima 42. godine i dalje privlači poglede mnogih koji na nju nalete, ali sada iz sasvim drugih razloga, koji nisu niti malo dobri, a ni lijepi. Jednostavno, Tarino tijelo je postalo neprepoznatljivo i totalno neprivlačno, a mnogi se pitaju šta je razlog svemu tome?

Mnogi su mišljenja da su razne estetske operacije, kao i razne dijete i nepravilna ishrana učinile to da Tara i njeno tijelo izgledaju tako kako danas izgledaju, zabrinjavajuće i neprivlačno.

Ona sama je novinarima nekoliko puta naglasila da nije anoreksična, ma da na njenim fotografijama se da primjetiti da je glumica ekstremno mršava tako da joj se mogu sva rebra prebrojati.

Mnogi smatraju da su njene nekadašnje , a i sadašnje ovisnosti o alkoholu i drogama, također uticale na njen današnji izgled, a propast karijere je i dodatno uticao na nju, pa je imala i velikih psihičkih problema, tako da je jedno vrijeme bila ovisnik i o antidepresivima.

Sve u svemu, velika šteta, jer su joj svojevremeno svi predviđali veliku glumačku karijeru.

 

 

 

Comments are closed.