Nekada je glumila u spotu Zdravka Čolića i važila je za jednu od najljepših Srpkinja: Supruga Nikole Koje je prava ljepotica, a on je koliko god može krije od očiju javnosti (FOTO/VIDEO)

Nikola Kojo sigurno spada u red najpoznatijih, najboljih i najpopularnijih srpskih glumaca, a njegova popularnost je svakako velika i u cijeloj balkanskoj regiji.

Oglasi - Advertisement

Nikola se sa glumom počeo baviti još kao dječak sa svojom ulogom u filmu Rad na određeno vrijeme, gdje se u tim mladim godinama našao u društvu velikih glumačkih imena poput Milene Dravić, Ljubiše Samardžića, Bate Živojinovića, Borisa Dvornika, Relje Bašića, pa je bio sasvim normalan slijed događaja da gluma postane i njegov životni poziv.

Završio je akademiju a poslije toga je uslijedilo mnoštvo uloga u filmovima i u serijama, a neke od najpoznatijih su svakako u filmovima Žikina dinastija, Lepa sela, lepo gore, Parada, Stado Hajde da se volimo, Mi nismo anđeli, Nebeska udica, Bumerang, Mehanizam, kao i u serijama, Bolji život, Crni Gruja, Vratiće se rode, Ono kao ljubav, Policajac sa Petlovog brda.

Nikola Kojo se 2011 godine oženio sa dosta mlađom manekenkom, koja se zove Aleksandra Đurić, a sa kojom glumac danas ima tri kćerke.

Aleksandra je u vrijeme kada se udala za Nikolu spadala među najljepše manekenke sa ovih prostora, ali nakon udaje za glumca prestala je da se bavi manekenskom karijerom i da šeta modnim pistama širom svijeta.

Inače, široj javnosti je ova rođena Sarajka poznata po svojoj ulozi u spotu Zdravka Čolića, za pjesmu ”Moja draga”.

Nikola se baš i ne pojavljuje često u javnosti sa svojom ljepšom polovinom, ali kada vidite neke njihove fotografije, biće vam i jasno zašto je Kojo krije od ostatka svijeta, jer Aleksandra gdje god da se pojavi plijeni pažnju zbog svoje nevjerojatne ljepote.

 

 

Comments are closed.