Nekada je bila svjetska zvijezda i trebala je u braku biti pet godina da bi joj se isplatilo: Poslije pet godina podnijela je zahtjev za razvod i zaradit će ovoliko (FOTO)

Kada su svi svjetski mediji objavili vijest da se svjetski poznata pjevačica Dženet Džekson razvodi od milijardera Visama al Mana, svi su odmah pomislili ili su se sjetili da je ovaj bračni par potpisao i predbračni ugovor, pa su odmah pohitali da što prije saznaju šta je sve Dženet izgubila ovim razvodom, tj. šta je sve dobila, a izgleda da je Dženet veoma dobro izračunala i vrijeme i čas kada će zatražiti razvod.

Oglasi - Advertisement

Naime, ovaj par je prije vjenčanja, koje se desilo 2012. godine, odlučio da potpiše i predbračni ugovor u kojem se jasno navodi da pjevačica mora biti u braku sa milijarderom najmanje pet godina, da bi uopšte ostvarila pravo na dobivanje dijela njegovog imetka, a po ugovoru, tu se radio o cifri od 100 miliona godina. Po ugovoru, cifra se udvostručava ukoliko par u međuvremenu dobije i dijete.

Tako nešto se i dogodilo i samo tri mjeseca nakon što je ovaj par dobio sina Eisa, i nakon što je Dženet na taj način ostvarila pravo na svojih 200 miliona dolara, ona je podnijela zahtjev za razvod braka sa milijarderom.

Kao razlog za zahtjev je navela milijarderovo ponašanje i njegovu opsesivnu potrebu  da je kontroliše, a također je navela i da joj je muž bolesno ljubomoran.

Na provokativna pitanja medija da je Dženet samo čekala da istekne pet godina koje su navedene ugovorom, advokat od Dženet Džekson je odgovorio da je tu riječ o najobičnijim klevetama, i da je u stvari razlog za Razvod taj da se pjevačica više nije osjećala kao da živi u svojoj koži i da njen život pripada njoj. te da novac uopšte nije uticao na njenu odluku, već da je to učinila zbog sebe i svoga vlastitoga zdravlja.

 

 

 

Comments are closed.