Nekada je bila seks bomba, udala se za bogataša, a u Skupštinu Srbije dolazila u miniću: Danas nema ni dinara i izdržava je otac- Tužna ispovijest bivše Modelistice

Nevena Adžemović je većini ljudi poznata kao bivša članica grupe ”Models”, ali i po tome da je bila jedno vrijeme poslanica u Skupštini Srbije. Danas se Nevena, poslije dužeg vremena našla u centru pažnje medija i javnosti, i to zbog pisanja pojedinih medija kako je Nevena doživjela fizičko nasilje od strane svoje majke u njihovom porodičnom stanu koji se nalazi na Novom Beogradu, u kojem još pored Nevene i majke, živi i Nevenin otac , kao i njen sin Rastko.

Oglasi - Advertisement

Prema pisanjima medija, Nevena je na saslušanju u policijskoj stanici izjavila kako ju je majka tukla pred sinom, međutim, danas, nakon nekog vremena od tog incidenta, Nevena demantuje da je bilo ikakvog fizičkog sukoba između nje i majke.

Nevena danas tvrdi da nisu tačna pisanja pojedinih medija i da nije tačno da ju je majka tukla, kao i da nije saslušavana u policijskoj stanici povodom ovoga slučaja. Nevena tvrdi da sa svojom majkom ima sasvim normalan odnos i da je među njima dvjema sve u redu, takoreći savršeno.

Mediji su pokušali, s obzirom da se dugo ništa nije čulo o njoj, da saznaju kako ona danas živi i u kakvim je odnosima sa bivšim suprugom Srđanom Adžemovićem

Nevena je rekla da sa bivšim mužem nema nikakav kontakt i da ne zna da li Srđan održava bilo kakav kontakt sa njenom majkom. Jedina je istina da ona više nije sa njim i da više nikada neće biti, tvrdi Nevena. Za sebe kaže da je trenutno nezaposlena i da živi na račun svoga oca jer od alimentacije ne može da sastavi kraj sa krajem, pa tako njen otac skrbi i o njoj i o njenoj sestri Ivani. Priznaje da se tako dobro udala i razvela da, da joj nije oca, ne zna šta bi radila.

Trenutno je, kako kaže Nevena, posvećena svome djetetu koji ide u školu i odličan je đak. U potrazi je za poslom, ali još uvijek nije našla ništa što bi je zanimalo. Interesuje je neka mirnija varijanta posla, neka kancelarija ili nešto slično jer joj je jurnjave i buke preko glave. Možda bi se vratila i u politiku, kada bi se stvorili pravi uslovi.

Za ljubav kaže da je trenutno solo i da je muškarci baš i ne zanimaju u ovome trenutku jer su muškarci, barem većina njih, postali veoma bezobrazni i mnogi od njih uopšte ne poštuju žene.

S obzirom na to da “ruže ne cvjetaju” ni njenoj rođenoj sestri Ivani Stamenković Sindi, Nevena kaže da im objema znači što pružaju sestrinsku podršku jedna drugoj i da im je to veoma važno.

 

Comments are closed.