Nekada je bila prava mala bucka, a danas je najatraktivnija pjevačica estrade: Nikada nećete pogoditi ko je pjevačica na ovoj fotografiji (FOTO)

0

Javnost je uvijek zaintersovana da vidi svoje idole, pojedine zvijezde estrade kako su izgledale ranije, kada su bili djeca, ili kada su bili tinejdžeri, na počecima svojih karijera.

Oglasi - Advertisement

Ova pjevačica, o kojoj je u ovome tekstu riječ, danas ima 27 godina, i izgleda totalno drugačije nego kada je bila dijete i kada je tek počinjala sa pjevanjem. Danas ona spada u jednu od najatraktivnijih pjevačica u regiji. Radi se o Milici Pavlović, koja je sa pjevanjem počela još kao djevojčica, kada je pjevala u horu, a ujedno se dosta često pojavljivala i na raznim dječijim takmičenima iz pjevanja.

Prvi puta ju je javnost vidjela kada se još kao mala djevojčica pojavila u jednoj od audicija za Zvezde Granda. Tog prvog puta baš i nije nepravila neki veliki uspjeh, dok je u sezoni 2011/2012 došla do samoga finala, da bi na na kraju završila na osmome mjestu.

Danas je ona dovela svoj izgled skoro do savršenstva, a malo bi ko prije nekoliko godina rekao da će ova mala bucka postati ovako atraktivna pjevačica.

Sama Milica za sebe kaže da u posljednje vrijeme ima baš dosta angažmana i da ima veoma malo vremena za neki svoj privatni život, kao i za vrijeme koje bi provela sa porodicom i da joj je dosta često veoma žao zbog svega toga.

U posljednje vrijeme, priznaje Milica joj je glavno pitanje kada će uspjeti malo da dođe kući, jer više od dva mjeseca, zbog raznih obaveza nije uspjela da dođe kući i da malo posjeti svoje. Priznaje da nije ponosna na sve to, ali da je jednostavno situacija takva kakva jeste i da sada mora najviše da misli na svoju karijeru.

Kako se javnost sve više počela interesovati za nju tako je i Milica počela da sve više krije svoj ljubavni život, a po estradnim kuloarima se sve više šuška kako između nje i pjevača Mirze Selimovića postoji i nešto više od pukog prijateljstva, a te priče je još više podgrijala informacija da su njih dvoje, zajedno proveli tri dana u Švedskoj, na nastupima, ali i van nastupa.

Međutim, Milicu povezuju i sa Breninim sinom Stefanom, tako da nam tek predstoji da se vidi, koja je veza prava, i ko je izabranik Milicinog srca.

 

 

 

Leave A Reply