Nekada je bila prava mala bucka, a danas je najatraktivnija pjevačica estrade: Nikada nećete pogoditi ko je pjevačica na ovoj fotografiji (FOTO)

Javnost je uvijek zaintersovana da vidi svoje idole, pojedine zvijezde estrade kako su izgledale ranije, kada su bili djeca, ili kada su bili tinejdžeri, na počecima svojih karijera.

Oglasi - Advertisement

Ova pjevačica, o kojoj je u ovome tekstu riječ, danas ima 27 godina, i izgleda totalno drugačije nego kada je bila dijete i kada je tek počinjala sa pjevanjem. Danas ona spada u jednu od najatraktivnijih pjevačica u regiji. Radi se o Milici Pavlović, koja je sa pjevanjem počela još kao djevojčica, kada je pjevala u horu, a ujedno se dosta često pojavljivala i na raznim dječijim takmičenima iz pjevanja.

Prvi puta ju je javnost vidjela kada se još kao mala djevojčica pojavila u jednoj od audicija za Zvezde Granda. Tog prvog puta baš i nije nepravila neki veliki uspjeh, dok je u sezoni 2011/2012 došla do samoga finala, da bi na na kraju završila na osmome mjestu.

Danas je ona dovela svoj izgled skoro do savršenstva, a malo bi ko prije nekoliko godina rekao da će ova mala bucka postati ovako atraktivna pjevačica.

Sama Milica za sebe kaže da u posljednje vrijeme ima baš dosta angažmana i da ima veoma malo vremena za neki svoj privatni život, kao i za vrijeme koje bi provela sa porodicom i da joj je dosta često veoma žao zbog svega toga.

U posljednje vrijeme, priznaje Milica joj je glavno pitanje kada će uspjeti malo da dođe kući, jer više od dva mjeseca, zbog raznih obaveza nije uspjela da dođe kući i da malo posjeti svoje. Priznaje da nije ponosna na sve to, ali da je jednostavno situacija takva kakva jeste i da sada mora najviše da misli na svoju karijeru.

Kako se javnost sve više počela interesovati za nju tako je i Milica počela da sve više krije svoj ljubavni život, a po estradnim kuloarima se sve više šuška kako između nje i pjevača Mirze Selimovića postoji i nešto više od pukog prijateljstva, a te priče je još više podgrijala informacija da su njih dvoje, zajedno proveli tri dana u Švedskoj, na nastupima, ali i van nastupa.

Međutim, Milicu povezuju i sa Breninim sinom Stefanom, tako da nam tek predstoji da se vidi, koja je veza prava, i ko je izabranik Milicinog srca.

 

 

 

Comments are closed.