Nekada je bila ljubavnica Mime Karadžića, da bi spakovala kofere i otišla u Ameriku: Promijenila je zanimanje, a izgleda bolje nego ikada do sada (FOTO)

Glumački posao koliko god da je zanimljiv isto tako je i nepredvidljiv i nekada sitnice odlučuju da li ćete napraviti karijeru kakvu ste poželjeli ili ćete završiti u nekome prosjeku, tako da vas mnogi i ne pamte po nekim svojim ostvarenjima na kraju vaše karijere.

 

Dosta je stresa u tome zanatu, a pošto je ovo naše balkansko tržište poprilično malo za sve glumce iz regije, mnogi se odlučuju da neku svoju glumačku sreću pronađu i u nekim drugim zemljama, obično na zapadu Europa , ali najčešće u Americi.

Ovu glumicu smo zavoljeli kao Milu Kovač, koja je u seriji ”Budva na pjenu od mora” zaludjela velikoga Mimu Karadžića.

Njeno ime je Leona Paramiinski, i ova je prelijepa hrvatska glumica, poslije dugog razmišljanja odlučila da se odseli u Ameriku, promijenila je zanimanje, a danas izgleda bolje nego ikada prije.

U svojoj glumačkoj karijere je napravila nekoliko veoma zapaženih uloga i postala je poznata i popularna u cijeloj regiji, ali je ipak odlučila da napravi veliki zaokret u svome životu i u karijeri, pa je jednostavno spakovala kofere i sa svojim suprugom se preseli u toplu Kaliforniju.

Leona u Santa Barbari sad već živi više od tri godine, a tu je dobila fenomenalnu priliku da predaje glumu studentima na koledžu u Santa Barbari i kako i sama kaže, sve se desilo nekako iznenada i brzo:

” Kontaktirao me je profesor kojeg poznajem, koji je predavao na fakultetu isti predmet za koji je otvorena profesorska pozicija. Zaintrigirala me ponuda i odlučila sam da apliciram za posao, iako se nisam previše nadala. Prikupila sam sve dokumente, predala ih na fakultet, a do odluke je trebalo čekati skoro tri mjeseca. I sada sam profesorica” -rekla je Leona Paraminski ljudima iz medija.

Gledajući njene fotografije koje Leona redovno kači na društvenim mrežama, može se zaključiti da joj američki način života veoma prija i odgovara, jer je fanovi svakodnevno obasipaju komplimentima i svi joj hvale izgled i ljepotu koja je kao nikada do sada veoma istaknuta.

 

 

 

Comments are closed.