Neka se vidi ko je šef u svlačionici L.A. Galaxy: Ovako to izgleda kada Zlatan Ibrahimović pojača zvučnike i pusti ”Samo za tebe Beograđanko mala”(VIDEO)

Zlatan Ibrahimović spada svakako u red najboljih fudbalera na svijetu koji su se pojavili u zadnjih 15 godina. Nevjerojatna je karijera koju je ovaj Šveđanin bosanskih korijena napravio, i  nevjerojatan je broj ekipnih i pojedinačnih trofeja koje ovaj igrač ima u svojoj riznici.

I mada se ne može pohvaliti da je osvojio titulu Lige prvaka sa timovima u kojima je igrao, ipak je jedinstvena stvar da je bio prvak sa svim timovima za koje je igrao, a taj spisak je zaista savršen. Pogledajte koji su sve to timovi u kojima je Ibrahimović igrao: Ajax, Barcelona, Juventus, Inter, Milan, PSG, Manchester United i sada, na kraju karijere igra u američkoj ligi za L.A. Galaksi. Sa svim ovim timovima je osvajao titule prvaka i kupove, a sada i sa Galaksijem pokušava da uradi istu stvar prije zaslužene mirovine.

Ipak, da Zlatan nije zaboravio svoje balkanske i bosanske korijene, to on pokazuje svakoga novoga dana u Americi.

Tako je ovih dana na društvenim mrežama se pojavio snimak Ibrahimovića iz svlačionice L.A. Galaksija dok se priprema za nove obaveze koje mu taj dan nosi, nakon napornog treninga.

Svlačionicom se na snimci ori pjesma Halida Bešlića, i to jedan od njegovih najvećih hitova ”Samo za tebe Beograđanko mala”, a Zlatan je odlučio da podijeli tu snimku sa svojim fanovima, da pokaže da on itekako zna ko je i odakle dolazi, ali i da pokaže ko je šef u svlačionici kada je izbor muzike u pitanju.

Fanovi su naprosto oduševljeni ovom snimkom, a za nju je dobio na stotine pozitivnih komentara i pohvala.

Podsjećanja radi, Zlatan Ibrahimović je rođen u Švedskom, otac mu je iz Bosne i Hercegovine dok mu je majka rodom iz Hrvatske

 

 

 

Comments are closed.