Nedavno je postala roditelj, a pojavili su se i neki stariji radovi i izdanja premijereke Ane Brnabić: Uslikana u jednom klubu, a saznalo se i kako izgleda kada je opuštena, na moru (FOTO)

Ovih je dana u centru pažnje medija Srbije, ali i regije premijerka Srbije Ana Brnabić, kao i njena partnerka doktorica Milica Đurić koja je na svijet donijela malenog dječaka, a kojem je premijerka Srbije neka vrsta roditelja, mada to u Srbiji još nije definisano.

Kako je objavljeno da je premijerka Srbije dobila prinovu u vezi, strasti se u Srbiji ne stišavaju, pa su se povodom toga oglasile i mnoge javne ličnosti koje, nekako po pola, čestitaju ili kritikuju sve ovo što se dešava u privatnom životu premijerke Srbije.

Pa je tako ustanovljeno da premijerka Srbije po sadašnjim zakonima koji važe u Srbiji može samo da bude cimerka Milici Đurić, ali pošto njih dvije nisu baš obični lezbejski par u Srbiji, već društveno- politički privilegovani par, sve su opcije u ovome slučaju  moguće

Od kako je stupila na poziciju premijerke Srbije, Ana Brnabić je postala interesantna medijima i ne samo zbog svoje seksualne orijentacije, već i zbog svega ostaloga vezano za njenn život, pa su tako ovih dana u javnosti se pojavile i neke fotografije koje su nastale u mladosti premijerke Srbije, a i sam premijerka zna tu i tamo da na društvenim mrežama postavi poneku svoju takvu fotografiju.

Pa se tako pojavila i jedna fotografija sa neke zabave, kada je premijerka bila puno mlađa, a i sama je priznala da je tada furala fazon Depeche node, čiju muziku voli da sluša i danas, zavisno od  raspoloženja u kojem jeste. Tako je i njen stil iz tih dana bio poprilično upečatljiv i pomalo muškobanjasti, dječački.

Ujedno se pojavila još jedna fotografija koja premijerku pokazuje i u malo opuštenijem izdanju, na odmoru na moru, a navodno je fotografija nastala 2010 godine na ostrvu Krku

 

.

Comments are closed.