Nećete se moći prestati smijati kada vidite kako se Seka Aleksić oblačila i izgledala nekada, a kako sve to izgleda danas: Transformacija je u najmanju ruku fenomenalna (FOTO)

Seka Aleksić spada u red zasigurno najpopularnijih folk pjevačica sa ovih prostora čija karijera traje već dugi niz godina i mnogi bi joj sigurno pozavidjeli na onome šta je sve napravila u svojoj karijeri i na uspjesima koje je ostvarila.

Za sve je to trebao prilično veliki trud i dosta ulaganja, ali vjerujemo da Seka kada se okrene iza sebe vidi samo zadovoljstvo sobom i veliku sreću i ponos na svemu što je do sada napravila.

Da svaka dama može da uvijek radi na sebi i da svaka žena može i treba da bude dama dokaz je upravo i Seka Aleksić i njeno oblačenje koje je upražnjavala nekada i koje radi sada u današnje vrijeme.

Tako se Seka za veoma kratko vrijeme, po nekim estradnim mjerilima od obične šatorske pjevaljke pretvorila u vamp ženu, pjevačicu koju samo na društvenim mrežama prati na stotine hiljada ljudi, a na koncertima nema nikada dovoljno mjesta, i sve to zbog njenog osebujnog talenta, ali i zbog promjene u oblačenju, tako da je s vremenom Seka postala neka vrsta modne ikone za mnoge od onih koji je vole i prate.

Njena promjena u stilu oblačenja tokom karijere je zaista nevjerojatna i vidljivo je da se na samim počecima oblačila na način da je išla po nekim svojim osjećajima, da bi kasnije shvatila da ipak treba pomoć profesionalaca, ako želi da je svi shvate ozbiljno kao pjevačicu i zvijezdu estrade.

Vjerujemo da većinu garderobe koju je Seka nosila prije nekih desetak godina danas ne bi obukla ni za živu glavu, a još je smješnija stvar da je ona u to vrijeme pokrenula i sopstvenu modnu liniju koju je nazvala ”Ritch Bitch”, da bi nakon toga pokrenula i drugu liniju koju je nazvala ”Queen”.

 

 

Comments are closed.