Ne vjerujemo da ćete ih više ikada kupovati: Djevojka otvorila tampon i kada je vidjela šta se nalazi u njemu htjela je odmah zvati policiju- Sve je podijelila i na društvenim mrežama kao upozorenje (FOTO)

0

Kada su djevojke , žene u pitanju i kada im dođu ono dani u mjesecu, svaka od žena ima svoj , posebni način kako se izbori sa tim danima i kako da najbolje funkcionira u stalnom životu bez nekih velikih promjena.

Naravno da svaka od žena u tim danima koristi različite vrste uložaka ili tampona, zavisno na šta je pojedina žena navikla i kako joj se sviđaju pojedine funkcije nekih marki uložaka ili tampona.

Oglasi - Advertisement

Međutim ono što se desilo ovoj djevojci je svakako upozoravajuće i još jedan nauk da dobro provjeravamo svu vrstu roba koje kupujemo i koje koristimo u bilo kojem obliku.

Harmony Grant (22) je nedavno kupila tampone koji imaju aplikator za umetanje u samu rodnicu, ali kada je otvorila jedan od tampona u njemu ju je dočekalo zaista nepriajtno iznenađenje.

Naime iz jednoga od tampona je virila plastična iglica.

Veoma iznenađena ovom neugodnošću objavila je i fotografiju tampona na FB-u kao upozorenje drugim ženama koje koriste ovu vrstu tampona ili slične proizvode.

Ubrzo se Harmony obratila i proizvođaču ovih tampona da bi od njih dobila šturi odgovor da se obrati prodavatelju kod kojeg je nabavila te tampone i da će dobiti povrat novca. Ovaj odgovor ju je još više naljutio, jer je bila totalno nezadovoljna sa njime s obzirom kakve su mogle biti posljedice da je kojim slučajem ovaj tampon upotrijebila

Iz kompanije Edgewell Personal Care su joj dali odgovor da se radi o izoliranom slučaju, te da su njihovi proizvodi sigurni za korištenje. Harmony je upozorila druge djevojke i žene da budu veoma oprezne kod upotrebe ovih tampona a razmišlja da cijeli slučaj prijavi i policiji jer smatra da je na ovaj način bilo ugroženo njeno zdravlje pa čak i život.

 

 

Leave A Reply