Ne može si pomoći: Veljko Ražnatović opet prijeti sa riječima od kojih se ledi krv u žilama (VIDEO)

Poznato je da djeca poznatih ličnosti često i ne žele da imaju ikakva posla sa medijima i poslovima svojih roditelja i žive neke svoje živote, povućeno i skromno, mada je i veliki broj one djece poznatih koji na svaki način žele da postanu i poznatiji od svojih roditelja.

Jedan od onih koji voli biti na naslovnicama i da se priča o njemu je i Veljko Ražnatović, sin pjevačice Cece Ražnatović i pokojnog Željka Ražnatovića Arkana.

Veljko je već neko vrijeme poznat kao neko ko voli ulazi u konfliktne i ekscesne situacije, kao i da provocira svoji izjavama preko društvenih mreža, pa je nekoliko puta imao probleme sa zakonom, a njegova majka Ceca je sve to opravdavala vrelom očevom krvlju, jer je i Arkan bio poznat po tome da je imao česte susrete sa organima policije

Veljko se inače bavio boksom i to profesionalno, pa je u najavi i njegov meč koji treba da se održi u Jagodini, a protivnik mu treba biti Isoso Mondo koji dolazi iz Francuske.

Veljko je u razgovorima sa novinarima rekao da se ne boji svoga protivnika, i da je gledao neke njegove borbe i da je uvidio da je njegov protivnik veoma jak, ali i da se on maksimalno pripremio za meč te da nema straha.

Da je samouvjeren dokaz je i njegova prilično brutalna poruka koju je objavio na društvenim mrežama, gdje je poručio da će svoga protivnika da raskida na 128 dijelova, a sve je to uslijedilo nakon par komentara njegovih fanova koji su mu rekli da bude nježan prema Francuzu.

Pogledajte i video koji najavljuje ovaj meč.

Comments are closed.