Napravio je obične fotografije svoje kćerke na obali mora: Ono što je kasnije vidio na fotografiji između kćerkinih nogu ga je naježilo (FOTO)

Nekada nas neke misterije, neobjašnjive stvari zaista ostave bez teksta, pa tako dosta često pomislimo da ima nešto nadnaravno oko nas, da postoji ta neka sila koja se naukom ne može objasniti. Ili je ipak možda sve u glavi.

Pa je tako ovaj jedan obični izlet pretvorio se u pravu malu misteriju. Jedan otac je u šetnji sa svojom kćerkom odlučio i da napravi par fotografija svoje kćerke kraj obale. Kada je sve završilo, kada je napravio fotografije, ono što je primjetio na njima ga je skroz zaprepastilo i pomalo mu je prošla jeza kožom

Oglasi - Advertisement

Na jednoj od fotografija je pronašao jedan detalj koji ga je skroz zaprepastio i koji nije znao da objasni.

Naravno da će sumnjivci odmah reći da se radi o namještaljci, možda i fotošopu, i da je sve to svjesno napravljeno da bi se na neki način skrenula pažnja. Ali postoji i verzija da se možda ipak radi o nekome duhu, jer se dobro vidi između djevojčicinih nogu da stoje neke čizme, koje liče na staromodne muške čizme, kakve su se nosile u nekim davnim vremenima.

Svjesni smo i mi sami da ljudi rade razne namještaljke samo da bi postali centar pažnje, ali otac ove male djevojčice se kune da ništa nije vidio, niti je bilo koga oko njih kada je radio ove fotografije.

Sve u svemu, ovo je još jedna misteriozna i intrigantna priča, koja je bila veoma interesantna i mnogim medijima širom svijeta, pa su se zato i obratili ovome čovjeku ne bi li objavili ovu priču i pokazali fotografije svima, da presude po svojoj savjesti.

Comments are closed.