Nakon svega što se dogodilo voditeljici Dei Đurđević oglasio se i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić (FOTO)

0

Srpski mediji, a i mnogi mediji u regiji ne prestaju da pišu o teškoj nesreći koju je preživjela poznata voditeljica sa Pink televizije Dea Đurđević kada je prilikom izlaska iz svoga auta, nakon saobraćajne nesreća, na nju naletio autobus i zadao joj teške tjelesne povrede a najviše je nastradala njena ruka koju je morala da hitno operiše, da bi je sačuvali.

Oglasi - Advertisement

Operacija je bila duga i komplikovana, ali po prvim informacijama i nakon izjave hirurga koji je operirao Deu, izgleda da je sve prošlo u najboljem mogućem redu i kako je naveo hirurg, velike su šanse da će Dea uspjeti da sačuva sve funkcije svoje ruke, mada će još neko vrijeme biti pod stalnom prismotrom, jer su nekoliko sljedećih dana najkritičniji što se njenoga stanja tiče.

Povodom ove nesreće se oglasio i predsjednik Srbije Aleksandar Vučić koji se u vrijeme nesreće nalazio u Pčinjskom okrugu u kojem je započeo svoju kampanju ”Budućnost Srbije”.

Tokom svoje izjave za medije Vučić se osvrnuo i na nesreću koja se desila Dei Đurđević te je rekao kako Dei želi brz i uspješan oporavak i poručio joj da su svi uz nju. Ujedno je pozdravio i Mladena Mijatovića kao i Deinu majku i poručio im da se drže i da izdrže i da on vjeruje da će sve na kraju ispasti dobro.

Sve u svemu, cijela Srbija je bila prilično neprijatno pogođena ovom nesrećom koja je pogodila ovu popularnu TV voditeljicu, a u daljnjem periodu nam ostajemo da pratimo daljnja događanja i kako će se razvijati Dein oporavak, uz nadu da će sve ići kako treba i bez dodatnih komplikacija.

 

 

Leave A Reply