Nakon svega što je preživjela još jedan udarac za Natašu Bekvalac: Sada je, pored svega, ostala i bez njih!

Taman kada je pomislila da ju je napokon opet malo krenulo na bolje, opet problemi za poznatu pjevačicu Natašu Bekvalac.

Posljednjih mjeseci se baš mnogo pisalo o ovoj pjevačici, ali nikako po dobrim stvarima.

Oglasi - Advertisement

Kao što je poznato, prije nekoliko mjeseci Nataša je pokrenula brakorazvodnu parnicu protiv svoga supruga Luke Lazukića, a razlog za to je bilo nasilje u porodici.

Po kazivanjima medija, a i po policijskim izvještajima, Lazukić je aj dan kada se desilo nasilje, pretukao Natašu Bekvalac, koja je to nasilje i prijavila, zajedno sa policijskim i medicinskim izvještajem

Od tada traje taj postupak na sudu, u vezi nasilja u porodici, a ujedno je pokrenuta i brakorazvodna parnica koja se također razvukla.

Poslije svega toga pisalo se o Nataši i njenom depresivno stanju poslije svih ovih problema, pa su neki ljudi bliski Nataši bili poprilično zabrinuti za njeno zdravlje, jer je bila mnogo smršala i stalno je bila veoma loše volje.

I taman je zadnjih par sedmica se počelo pisati kako se Nataša vraća na estradu, kako kreće sa snimanjima novih pjesama, uradila je i nekoliko koncerata i nastupa. Taman se mislilo da je sve krenulo kako treba, kada je Nataša saznala da joj njena advokatska kancelarija, sa kojom surađuje na svim svojim slučajevima otkazuje suradnju. Ova je advokatska kancelarija zastupala Natašu više od 10 godina, pa je ovaj otkaz stoga i čudniji.

Kako navode mediji, oni su pjevačici otkazali punomoć u svim postupcima, ali za sada razlog nije poznat. Da li se radi o novcu, dugovanjima ili nečemu trećem, vidjet će se.

Comments are closed.