Nakon svega što je doživjela Jelena najviše zamjera Snežani Đurišić jer se umiješala u njen odnos sa Sašom Popovićem: Mnogi su mišljenja da će ovo sve veoma bolno da završi (FOTO)

0

Mnogi koji prate popularnu muzičku emisiju Zvezde Granda mogli su da primjete da se osjeća kako su odnosi između članova žirija i produkcije pomalo narušeni i da se osjeća neka tenzija između pojedinaca, kao da postoji neki nepoznati jaz među njima.

Sve je to, po svoj prilici počelo kada je i krenuo skandal u kojem je glavni akter bila Jelena Karleuša i njene eksplicitne fotografije koje su se pojavile u javnosti.

Oglasi - Advertisement

Mnogima se baš nije ni svidjelo sve to što se događa Jeleni, i mada je većina podržala Jelenu u njenoj borbi, bilo je i nekih koji su smatrali da Jelena nikako nije smjela da dozvoli da joj se nešto tako desi i da je trebala biti pametnija u nekim stvarima, posebno jer je ona supruga i majka dvoje maloljetne djece.

Svi su primjetili da se odnos između Jelene i Snežane Đurišić skroz poremetio, a mediji su mišljenja da je razlog tome što jedino Snežana nije ispoštovala nalog Saše Popovića da se pred Jelenom ne spominje njena afera, već joj je morala reći da je bruka to što je napravila.

Posljednja emitovana emisija je pokazala da njihov odnos ne štima jer tokom cijele emisije Jelena nije  niti malo komunicirala sa Snežanom, a u jednome momentu su došle u otvoreni verbalni okršaj.

Razlog je bila jedna takmičarka kojoj je Jelena mentor a kojoj Snežana nije htjela da da glas za daljnji prolazak, pa je nastao pravi haos kada je Snežana to morala da uradi na zahtjev Saše Popovića.

Mnogima i iz žirija nije bilo pravo na ovu Snežaninu promjenu odluke, a Jelena je insistirala na tome da je takmičarka svo vrijeme falširala i da ne zaslužuje sljedeći krug, da bi Jelena svo vrijeme provocirala Snežanu govoreći Saši kako ona ima zmiju u grudima i da utiče i na njegov renome i kako bi pod hitno trebao da sankcioniše i Snežanu jer  ne daje dobrim kandidatima da idu dalje.

Sve u svemu, svi su izgledi da će daljnje takmičenje biti itekako zanimljivo, barem kada su članovi žirija u pitanju.

 

 

.

 

Leave A Reply